‘Levičarska kultura’ i tolerancija: Hasanbegović je po njima muslimanski retard, a Šerbedžija ne može glumiti albanske vođe- ali može četnike!

0
6250

U Zagrebu je održana tematska konvencija SDP-a na temu “Kako održati i sačuvati socijalizam i komunizam” mogli bi ju tako nazvati.

HDZ i SDP uništavaju godinama strateške tvrtke, INA-HEP, prodaju pamet o tzv. strateškom održanju tvrtki narodu, a zapravo iste tvrtke služe za uhljebljivanje podobnih i financiranje kampanja. Na ovoj konvenciji kao i na svakoj konveciji SDP-ovog kadra uvijek ista priča…o činjenici kako državna imovina propada, ništa se ne prodaje, već u maniri komunista drži na spisku imovine države- to nikoga od neokomunista ne zanima. Umjesto da se prodaje imovina i otvaraju radna mjesta, Hrvati se tjeraju van u potrazi za boljim životom.

Usput prodaje se pamet o toleranciji u vodećim hrvatskim medijima, pa to na neokomunistički način zvuči ovako;

Ante Tomić dužan je Zlatku Hasanbegoviću isplatiti 30.000 kuna plus sudski troškovi zbog teksta u kojem je Tomić, između ostaloga, koristio termine poput “retarda odnosno nemogućeg bića, ustaškog klauna, političkog minotaura, ideološkog jednoroga, slaboumnog zagrebačkog muslimana te bijednika”.

Tomića levica slavi kao velikog intelektualca. Ovaj tekst je masno plaćen Tomiću. Da je tako nešto napisao neki desni portal o Tomiću digli bi se na noge glumci poput Torjanca, Raukar i sličnih tragikomičnih likova, Frljić bi odmah napravio neku negledljivu predstavu…Saša Leković, srednjoškolski šef novinara brže bolje bi napisao neko partijsko priopćenje, a Pupovac bi sve stavio u svoj bilten…Ovako ovdje se samo radilo o Hasanbegoviću, pa je i odšteta bijedna za izljev mržnje, jer jna sin A. Tomić ima nešto manju plaću od ove odštete, dok će poziv na linč Hasanbegovića trajno ostati…i naravno muslimana. Svaki musliman će sebe prepoznati u ovom bolesnom tekstu, čovjeka kojem ne pada na pamet tako što pisati o Srbima.

Rade Šerbedžija što  na turskom bi značilo zaslađeni Rade odbio je glumiti vođu Kosovara u ratu protiv Srba na filmu…ništa čudno zaslađeni Rade ne može kako on kaže glumiti ratnog  zločinca, ali može glumiti četnike i Dražu Mihailovića ako treba…znao da bi ga Srbi pokopali u toj ulozi, a Hrvate može pljuvati koliko želi.

“2013.g. Hrvatska je provela referendum o ustavnoj definiciji braka kao zajednici žene i muškarca. Za takvu definiciju izjasnilo se oko 66%, a protiv oko 33% građana RH. Inicijativu za pokretanje referenduma dala je udruga “U ime obitelji” sa Željkom Markić na čelu, a podržao ga je HDZ i Katolička crkva. Jedan od jasnih ciljeva “Istanbulske konvencije” je i ukidanje tradicijske institucije braka i obitelji kao osnovne jedinice svakog društva. Čak štoviše, riječi “tradicija” i “čast” se u toj konvenciji stavljaju u izrazito negativan kontekst (kao da je biti častan i vjeran svojoj tradiciji nešto loše). Sasvim je nedvojbeno da se “istanbulskom konvencijom” u potpunosti poništava rezultat referenduma provedenog 2013.g.! Svaka vlast koja ovu konvenciju usvoji, pa tako i ova današnja, HDZ-ova vlada sa A. Plenkovićem na čelu, radi protiv volje hrvatskog naroda koja je jasno iskazana na gore navedenom referendumu”-piše na društvenim mrežema I. K.

Zločinačkim pozdravo, “smrt fašizmu” pozdravlja Bojan Glavašević, sin Siniše Glavaševića, koji je ubijen uz taj pozdrav. Levičarska logika …ili masonerija dobro plaća ekipu za rat protiv Hrvata katolika?

HOP