NATO masonerija pokorila hrvatsko vojno učilište-sin srpskog zločinca Ž. Panića predavač na učilištu!

0
16027

Prošli tjedan pokušali smo nekoliko puta doći do ureda Nenada Panića, predavača  na vojnom učilištu u Zagrebu. Nikada ga nije bilo navodno na poslu.

Vojno učilište na neodgovorene pozive pristojno odgovara, ali je vrlo teško saznati detalje o predavačkom kadru na učilištu. Uglavnom ima puno predavača koji dolaze na učilište sa drugih fakulteta.

Jedan od njih je i sin srpskog generala Živote Panića, Nenad Panić. On je predavač suradnik na vojnom učilištu. Ostali podaci o njemu na stranicama učilišta nisu poznati. Kako je Šešelj isto doktor znanosti na temu “crne matalurgije i uloge druga Tita u tome”, očekujemo da i on počne surađivati sa ovim učilištem, jer je i on kao i života Panić razarao Vukovar bez ikakvih sudskih posljedica, dok zapovjednik Vukovara Merčep čami u tamnici hrvatskog kazamata. U kretenskoj državi ovi ljudi vrlo su ugledni. Ako među predavače ubrojimo Dejana Jovića i Tvrtka Jakovinu sasvim je jasno da će se na učilištu uskoro pozdravljati sa “SMRT FAŠIZMU”.

Ovome treba dodati da hrvatski vojni instruktori su godinama obučavali srpske vojnike. O čemu se isto šuti u ovoj kretenskoj državi.

Zanimljivo da se generalski zbog, generala iz domovinskog rata niti jednom riječju nije oglasio u svezi ovoga neviđenog skandala.

HOP