‘Vesna Pusić stoji iza karijere Andreja Plenkovića!’

0
6212

Nekadašnji visoki izvor iz HNS-a ovih dana obratio se našem portalu želeći nam prenijeti neke činjenice u svezi današnje bliskosti HNS-a i Andreja Plenkovića. Kako bi ljevica kontrolirala političku sadašnjost, Vesna Pusić je posijala svoje kadrove u svim strankama. Tako i u HDZ-u tvrdi izvor.

-Plenković se htio učlaniti u HNS. To je bila njegova želja. Kada se obratio Vesni Pusić ona mu je tada predložila da se učlani u HDZ, jer joj treba kadar u toj stranci. Naravno zbog kontrole. Pusić je tada bila jako moćna vezama, a koja je i preko vanjskih veza godinama vladala ovom državom. Današnja koalicija HNS-HDZ je prirodna veza HNS-a i Plenkovića, koji nema stvarne podrške u HDZ-u i drži se svojih savjetnika kao pijan plota, jer su mu oni jedino utočište u stranci.-rekao nam je izvor iz HNS-a.

Kako se radi o uglednom čovjeku, piscu, ova informacija još je zanimljivija.

Ostavka Vrdoljaka, pa opet vraćanje na čelo stranke HNS u samo godinu dana najviše govori kojim je putem hrvatska ljevica ugužena u masoneriju krenula, preuzimanje gospodarskih subjekata, raseljavanje Hrvata kršćana, nametanje istambulske konvencije i ovladavanjem demokršćanstvom, dva Hrvata Plenković i Vrdoljak ruše temelje hrvatske države. U svemu im pomaže nedodirljivi Pupovac.

HOP