Prvo nas je Kolinda ponizila sa Vučićem, pa nam je Plenki podvalio konvenciju- KRADEZE jeb*te se!

0
10911
Noću, u intimnom, poluglasnom razgovoru sa samim sobom, nikako ne mogu zapravo logički opravdati zašto se u posljednje vrijeme toliko uzrujavam zbog ljudske gluposti.
—  Miroslav Krleža, “Na rubu pameti”(1938)
Gledam već danima kako se neka neradnička elita uhljebljena u Sabor bori za ženska prava. Istih onih žena koje žele umiroviti sa 67 godina…dok hodam po ulici pitam se;  ” o Bože kako su ove žene preživjele bez Istambulske konvencije” sve ove godine. Mogle su sve hodati uz mene sa razbijenim obrazima, silovane, zlostavljane…strašno.
IK
Jadna žena  kupi deseti par cipela u mjesec dana i muž grakne na nju…ona brže bolje nazove partizanku Borić koja će procijeniti da li  je to bilo zlostavljanje ženskog fetiša. Jednostavno se prenerazim od pomisli kako smo živjeli bez ove konvencije…i bez Rade Borić. Treba platiti Radu Borić suhim zlatom da nam spasi državu  i sve žene usput. Žene do sada nisu bile zaštičene. Živjele su u divljini. Zakoni nisu postojali i one su ipak opstale.
Jedino mi nije jasno što je sa onim ženama koje se dižu u pet sati ujutro, hrane i muzu krave, nemaju vremena čitati konvenciju i svoja prava, jer je kravica gladna, a svaka životinja ima isto svoja prava i jadna bi žena mogla biti tužena od zaštitinika životinja, jer kravica previše muče…ili bi mogel vmrti pajcek njen, pa ga mora zakopati iza štale u gnoj…teško je biti žena.
A tek našoj predsjednici… Netko od njenih savjetnika je rekao kako je Vučić pravi europski vladar, prvo je bio zločinac, a sada je humanista. I ona vjeruje u to, a narod ju proklinje zbog toga…i gdje su sada njena prava? Povrijeđen joj je ego…a nema istanbulske da ju spasi…od straha zbrisala je u Južnu Ameriku…kako i ne bi. Narod je bijesan na nju još zbog Vučića, pa se boji reći da je i ona za istanbulsku kao i Plenki, kao i Rada, kao i Aca Stanković, kao i Rašeta, kao i Pupovac, kao Pusićka, kao Maras, kao Opačićka, kao Raukar…ko šljivi Boga, ionako se nitko ne drži 10 zpovijedi božjih, držat će se isključivo istambulske…njeno nadgeldanje obaviti će Pernar. On je medicinski brat bez dana radnog staža, rijetko se pere ispod pazuha, zna mu i smrditi iz usta dok laže, ali zna da će žene od njegove gluposti spasiti konvencija.
alan-ford-citati-baner-640x330
Boga njima ne treba, imaju Tita bez jedne noge u grobu…on se nije držao niti ženevske konvencije, niti ičega drugog…on je žene ubijao, zatvarao u rudnike, zajedno sa djecom da se uguše u konvenciji…a onda se kod nas pojavila neka Rada Borić, stavila titovku na kapu, prisjetila se kako je Tito ubijao Hrvatice i natjerala nas da potpišemo konvenciju.  Treba zaštiti žene, nema Tita da ih pobije 100 000 u par dana. Ali je država puna ustaša…svuda su, pa čak i u crnim odjelima.
radapletenice
Pod simbolom zvijezde ubijene su nevine žene- danas Rada Borić pod tim simbolom brani ženska prava.
Konvencija će nas sve spasiti. Zamislite da je postojala 1945. godine. Partizani bi ju pročitali i sve onako načitani pobili…stvarno se divim ženama kako su preživjele ovih 28 godina u Hrvatskoj… Ustaše posvuda vrebaju. Siluju. Ubijaju. Ne možeš niti novi mobitel kupiti u miru…sve će to istambulska dovesti u red!
pero kreten
Jadne ove naše žene bez konvencije…Boga smo negdje po putu izgubili kupujući Iphone i sada će nas spasiti konvencija, baš kao što je spasila ona ženevska Hrvate na Ovčari…tamo nije bio genocid kako kaže zastupnik Pernar, a potvrđuje Pupovac, jer su na licu mjesta bili njegovi stranački puleni…treba Pupovcu vjerovati, on je po prosudbi Pernara najpoštenija osoba u Saboru i Tesla banci…
pupi-dete
Kaže nadbiskup Bozanić piskutavim glasom kako u Hrvatskoj ima preko 80% katolika. Pa gdje su mu sada? U Istabulu? Kupuju švercanu robu? U Hrvatskoj ima 80% “istambulaca”, jer to se bolje plaća nego vjera u Boga. Vjera u Boga ne donosi profit, zaradu, ali vjera u konvenciju donosi milijardu kuna…fučkaš katolike. Lova je u konvenciji. Svi smo mi djeca božja, ali više volim konvencije.
Kradeze je katolička stranka, iz toga razloga glasaju za konvenciju. Jer su demokrati. Kradu, lažu i zato im treba pokora. Konvencija. Ona će ih spasiti od Boga. Ako ih Bog i kazni, ako ga zanijekaju, nema veze, bar će osjetiti bijes božji sa džepovima punih love, oprostite sada je popularno reći punih para
Ako i izgubimo Boga negdje po putu, mi još uvijek imamo domoljube koji misle da je Vučić cool tip, narodnjake i cajke za veselje, Rašetu i Acu Stankovića da nas podučavaju što je to JNA kultura, a JNA pamet nam može prosipati i križar Bolković…svima njima Bog nije svjedok, a nama preostaje tek iste likove ponovo izabrati da nas vode u medijima i Saboru dok nas konvencija ne rastavi.
cetnici
Kada izglasaju konvenciju u Saboru, žene će biti spašene…neće biti ovrha za njih, deložacija, skupih kredita, loših muževa, političkih lopova, sudskih presuda, a sve bi to mogle proslaviti uz četnički hor srpske crkve i duboki tenor Porfilija Perića, pasioniranog četnika i ljubitelja ženskih prava.
Igor Drenjančević
HOP