Hrvati odgovorili posrbljenim Vlajima nakon provokacija u ‘Novostima’ -terorističkom listu povampirenih komunjara

0
4195

Nakon provokativne naslovnice pupovčevih antihrvatskih i huškačkih Novosti, gdje su protivnici kretenske deklaracije nazvani luđacima, na društvenim mrežama osvanule su i druge verzije naslovnice Novosti, te su Hrvati pokazali malo ironije Vlajima, preobučenim  u nekakve Srbe;

NOVOSTI

Orginalni bullshit vlajskih huškača.

pupi

Vjerojatno će pokvarenjak Pupovac opet staviti to u svoj kumrovečki bilten, ovu fotografiju, bez da stavi prvo svoju pokvarenu vlajsku provokaciju.

[ISTANBULSKA KONVENCIJA – IZROD ORTAKA]

Ortačke veze u hrvatskom Saboru jačaju iz dana u dan pod vodstvom predsjednika Vlada Republike Hrvatske Andrej Plenkovića. Nova velika liberalno “kršćanska” koalicija krenula je preko interesnog braka između klijentelističko-oportunističkog Vrdoljakovog Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati (HNS), manjinske sive eminencije hrvatske Vlade pod vodstvom etnobiznismena Milorad Pupovaca i “demokršćanskog” Plenkovićevog HDZ – Hrvatska demokratska zajednica. Ovakva neprirodna vlast vlada Hrvatskom od početka lipnja prošle godine kao usklađena mašina koja je spremna i na suradnju sa SDP Hrvatske. Za početak zajedno će progurati istanbulsku konvenciju, a kasnije će se već nekako dogovoriti-napisali su Hrvatski Konzervativci uz popratnu sliku.

pupi 3

Dražen Keleminec sutra spaljuje Novosti pred uredom kumrovečkog profesora i pravoslavnog vjernika, koji se ne zna prekrižiti-Milorada Pupovca.

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

13:40 (prije 6 sati)

Autohtona – Hrvatska stranka prava

www.hrvatskipravasi.hr

POZIVA VAS NA

Hitnu tiskovnu konferenciju , dana 24. 03. 2018. ( subota ) s početkom od        10, 00 sati ispred sjedišta Milorada Pupovca ,Gajeva 7 u Zagrebu.

Na tiskovnoj konferenciji demostrirat ćemo moć Milorada Pupavca i njegovih Novosti gdje u novom broju naslovnice širi mržnju i vrijeđa  Katoličku crkvu  sa naslovnicom „ Rod luđaka“.

Nakon tiskovne konferencije pridružit ćem se prosvjedu na Trgu žrtava komunizma protiv Istanbulske konvencije i sotone u Hrvatskoj !

 

ZA DOMOVINU SPREMNI !

Predsjednik, Dražen Keleminec

 

 

Teroristički list Novosti je prošle godine poticao na paljenje Hrvatske, a u tome je dobio podršku DORH-a, ove godine želi izazvati rat u Hrvatskoj. U svemu ima podršku Dinka Cvitana i JNA suca Bajića koji odbijaj usve prijave protiv ovih terorista. Plenković im je dao još više novca ove godine da mogu širiti mržnju po Hrvatskoj.

novosti naslovnicanovosti1

novost

Zadnji broj Novosti namjerno je tako napravljen da posije što više mržnje pred prosvjed o Istambulskoj konvenciji sutra, izazove bijes i time prikaže desnicu da je puna luđaka.

 

HOP