Plenkovićeva i Kolindina čestitka za Uskrs je Istanbulska konvencija i rodna ideologija! Uskrsnulo je ‘ONO’ božje od roditelja 1 i roditelja 2 !

0
6075

Već danima naša dva velika stručnjaka za ženska prava – predsjednica i premijer bombardiraju građane gay revolucijom preko Istanbulske konvencije. Poznati stručnjaci tvrde da je spas žene kroz rodnu ideologiju, a muškarci i žene više se neće šamarati, jer će sve Istanbulska konvencija dovesti u red.

I to vrlo jednostavno; kako prema toj kretenskoj ideologiji nema spola, nego smo svi “ono” ili možemo biti što želimo; tako ako sada muškarac nalema ženu, on je nalemao “ono”, a ne ženu, a “ono” se može predstavljati i kao muškarac, pa je onda muškarac nalupao muškaraca što je uobičajno nasilje. Muškarac po ovoj novoj kretenskoj ideologiji može se predstaviti kao žena, nalupati ženu i reći da on nije muškarac već žena i grijeh postaje manji. Potukle se dvije žene, “ah što ćemo, događa se”… Sve što u rodnoj ideologiji nije jasno možete pitati negledljivog glumca Torjanca, za kojeg se isto ne zna je li gay ili straight. On i glumica Raukar (negledljiva za poludit) sve znaju o konvenciji, oni su to učili na dramskoj akademiji.

NOVOSTI

Stražarke nad našim brakovima su Sanja Srnavka i Rada Borić prema ovoj konvenciji. Šteta što se još i Šešelj nije javio kao bračni instruktor. On je uspio preko svog drugara Vučića instalirati prvu gay vladu i predsjednika u Europi. Brnabić, Vučić i Vulin, plus debeli Dačić prvi su gay revolucionari u Europi.

Prema toleranciji izgledaju znatno poremećeniji od naših straight. Brnabić ne bi dozvolila Hrvatima da primirišu u srpsku skupštinu, ali ona može točati one kvrgave noge u našem moru. Vulin bi nas prvom prilikom napao, a Vučić najviše u Hrvatskoj voli četnike, dok u Srbiji likvidira sve ispred sebe… Tolerancija gay kulture. Zamislite ovu četničku ekipu i naše srbopartizane kako ruše naše institucije uz našu Kolindu koja smatra da su to pravi europejci i ovog prepametnog glupana Plenkovića, koji je upropastio sve ono što nisu uspjeli Milanović i njegova srpska vlada.

Prema uplivu u vlasti, Srba ima u Hrvatskoj preko tri milijuna. Državu vodi benkovački provincijalac Pupovac, nekadašnji vjeroučitelj komunističke crkve, uz sitnu pomoć Plenkovića, predsjednik nam je Aco gay Vučić, to smo se uvjerili kada je posjetio prvu riječku primabalerinu Grabar Kitarović (Jakove izdrži!), koja nas je nakon toga još dublje zakopala u svoju grabu, kulturu nam vodi Bosanac Frljić, uz male korekcije najantipatičnije žene svijeta Obuljen (slavna obitelj dubrovačkih uhljebnika), novinare nam vodi srednjoškolski krezubi Srbin Leković, privredu nam vode Danko Končar i sin Svetozara Tedeschija, istanbulsku priču vodi neka famozna Rada, mediji svi su pod kontrolom srpskih kontrolora, a ako ne želimo da nam ugase struju, moramo biti dobri sa Srbinom Vukom Hamovićem. Da bi naša vojska bila povijesno obrazovana, najviše se brinu predavači na vojnom učilištu Dejan Jović i sin generala Panića. Može li hrvatska javnost zamisliti činjenicu da nema novinara Ace Stankovića, Zorana Jovnovića (Šprajc) ili velikog JNA rođaka Rašete? Bili bi oštećeni bez njih, ne bi razlikovali budale od normalnih ljudi…pa se čovjek pita na  kraju što su oni Übermensch-ekipa, jer Hrvata na tim položajima niti za lijek.

Hrvati su sposobni napraviti tek najbolji automobil na svijetu, biti vodeći u genetici i fizici, struji, matematici, IT tehnologiji, oni nisu sposobni za vođenje države, medija, kulture, privrede i politike. Time moraju upravljati Srbi.

Potpuno su nepoznati ti Hrvati u kulturi, a i ako su poznati, Srbi kažu da su Srbi i dalje muzu naš proračun…Meštrović, Bošković, Krleža, Augustinčić, Bukovac, Vrančić, sve su to nevažni likovi kraj jednog Frljića koji nas hrani borbom protiv ustaša… Ne bi bez njega mogli na kulturnom nivou bezveznosti Hrvatske, kao ni u Zagrebu bez Ljuštine. Hrvati su prema ovoj političkoj situaciji bezveznjaci bez svih tih velikih bezveznih zasluga Srba.

Koji većinom i nisu Srbi, oliti svjetske sluge u prijevodu, već posrbljeni Vlahi, skupina nekih prevrtljivih čudaka iz Bugarske i Rumunjske.

Zbog svega manje-više navedenog, Kolinda i Plenković odlučili su nam za Uskrs podariti jedan veliki poklon: Istanbulsku konveniciju, zbog koje ćemo i na Uskrs drugačije gledati, na Isusa i njegovo rođenje, kao i na Isusovo uskrsnuće, koji nije više sin Božji prema Torjancu, Borićki ili Pupovcu, on je “ono” božje, Josip i Marija nisu otac i majka, već samo roditelji “onoga”, roditelj 1 i roditelj 2 .

Uskoro očekujemo da molitvu “Oče naš” Borićka pretvori u neku istanbulsku verziju.

Iskreno moramo zahvaliti D. Pilselu da se nije zapalio zbog desničara u Hrvatskoj, jer tko bi sada u ovim teškim trenucima naše predsjednice branio samu predsjednicu. Mnogi ju napadaju, jer podržavanjem konvencije ruši temelje kršćanstva, a nekadašnji ustaša, a danas “antifašista” srčano stoji iza nje. Zato je ona išla u Argentinu za vrijeme istambulske krize, kako bi dovela još Pilsela u Hrvatsku. Jer dolazak Hrvata u Hrvatsku je Kafkin proces.

pilsel-mesić-400x260

U našoj zemlji, kako vidite, ima puno posla za Borićku, Pupovca, neradničke fronte, lopovske ljevice i desnice dok vas ovršuju, nabijaju kamate, sudski progone ili nepravedno osuđuju, gule porezom, izgladnjuju ili tjeraju van… Vi ćete doći na red tek kada ove strašne probleme i nedoumice oko “onog” ili roditeljstva riješe Raukar, Torjanec, Pupovac i Borićka uz puno razumijevanje premijera  SAO Krajine i njegove primabalerine.

vlada

O Uniji i ljubavniku svih političara Jean-Claude Junckeru;

“Međunarodna Paneuropska unija i Paneuropski pokret, najstariji je pokret za ujedinjenje Europe koji je 1922. godine pokrenuo grof Richard von Coudenhove-Kalergi. On je analizirao prilike u svjetskoj politici nakon Prvoga svjetskog rata i zauzeo se za ujedinjenje Europe. Vjerovao je da je ujedinjena Europa jedini put kojim se može spriječiti izbijanje novog rata na njenu tlu i očuvati njena povijesna uloga među sve snažnijim izvaneuropskim silama”.

800px-International_Paneuropean_Union_flag.svg

Zastava je slična današnjoj samo bez križa u sredini. Što u prijevodu znači da je Sin Božji u međuvremenu postao “ono” s roditeljem 1 i roditeljem 2.

pederluk

Nema više muškog i ženskog pa Juncker slobodno može štipati muškarce za dlakave guzice i ljubiti ih po uzoru na Rocka Hudsona. A ova Istanbulska konvencija konačno će afirmirati Torjanca i Junckera, na opće veselje Kolinde i Plenkija.

junker

Vjerodostojno uvijek i sve za masoneriju, a našu jedinu i vječnu masoneriju ni za što!

 

 

HOP