Srbi u Hrvatskoj i na Kosovu žele proglasiti zajednicu općina, na Kosovu su uhićeni, u Hrvatskoj slavili u Lisinskom!

0
10044

Srbi najavili da će 20. travnja, na petu godišnjicu potpisivanja Bruxelleskog sporazuma, koji su potpisali tadašnji srpski i kosovski premijeri Ivica Dačić i Hashim Thaçi, formirati u Kosovu Zajednicu srpskih općina, kosovska vlada zaprijetila je uhićenjima i u cijelom Kosovu porasle su tenzije.

Priča je jasna za one koji razumiju, kako je Aco Vučić zvani peško izdao srpskog generala Dikića i tako zajedno sa svojim glumcima podijelio četnike i ostale krvoločne luđake. Dikić gnjili dvije godine u Podgorici, u kojoj mu je podmetnut državni udar, a glavni glumac izdaje je Aca od pederluka…Sve to Šešelj mirno gleda i boluje od ciroze izdaje svog nosača gajbi piva. Aco ako treba ide i u rat samo da se to zataška…

vučić

Kod nas naše glupa vlast prepuna kretena i “velikih ideja” ugostila je stvaraoce zajednica općina, naravno srpskih u Lisinskom, a i sama predsjednica se uslikala sa tom bandom u Lisinskom… oni bi našu zemlju, pa tako ih u općini Gvozd možda ima dvije tisuće, što nije jedan kvart u Zagrebu, ali to je dovoljno za izdvajanje i posebnost pravoslavnih vlaja koji danas glume srpske ekstremiste…nije niti na Kosovu bolje, njih par desetaka tisuća protiv 2 milijuna Albanaca, dovoljno da se izdvoje i traže zasebni identitet?!…Na Kosovu policija  progoni  srpske separatiste, kod nas ugošćuje kod Ilirca Lisinskog u njegovoj dvorani…nema što-ljubav i zloba.

vucickolipxligorsoban1200px2

I financiraju teroristički list Novosti, da se Srbi što bolje homogeniziraju.

NOVOSTInovosti naslovnicanovosti1novost

HOP