Masonerija podržava monstruoznu državu Srbiju koja sije kaos u regiji

0
10288

Monstruozna država Srbija počela se razvijati između balkanskih i prvog svjestskog rata u ovom obliku koji se danas potpuno razvio.

Srbija je država koja je mitom dobila priznanje crkve u to vrijeme. Do danas to je crkva zla, koja ne priznaje druge narode i njihovu zemlju. Širi mržnju u svim zemljama regije i stoji iza ideje pljačke i otimanje tuđeg teritorija.

vučić

Današnja Srbija je zlo koje je iz boce pustio zločinac Milošević. On je pokrenuo pljačku, ubijanje i otimanje teritorija. SAD, EU i Rusija zacementirale su to zlo priznajući Republiku Srpsku. Nakon toga pušten je zločinac Šešelj zbog navodne bolesti. Takav presedan nema u povijesti. I sada zločinačko lopovska ekipa je u Srbiji na okupu. Suradnik te zločinačke organizacije je posrbljeni vlaj Pupovac.

nikolica

Pogledajmo općenito nacionalni sastav glavnih zločinaca u ime Srbije; Dačić, Brnabić, Šešelj, Dodik posrbljeni su Hrvati, Pupovac  vlaj ( vlahi su došli iz Rumunjske i Bugarske) , Štrbac, Linta, svi su redom vlahi. Opće je poznato da Srbijom vladaju Vlahi. Obrenoviće pobili su da bi njima vladale poturice Karađorđevići.

Što se događa u zadnjih dviju  godinu dana? Ubijen je srpski političar Ivanović  na Kosovu, koji se suprostavljao politici srpske elite. Njegovo  ubojstvo trebalo je napraviti povod za rat na Kosovo. Vučić je pokušao podmetnuti pokušaj atentata na samog sebe, a oružje za atentat Hrvatskoj. Znači još jedan pokušaj izazivanja ratnog sukoba. U isto vrijeme dvije srpske opcije pokušale su izazvati rat u Crnoj Gori podmetanjem državnog udara. Srpski četnici i Srbi u crnogorskoj policiji podmetnuli su državni udar srpskom generalu  Dikiću i ruskim špijunima, koji su organizirali prosvjed protiv NATO saveza. I taj sukob može još uvijek  prerasti u ratni sukob.

Sve se to događa od trenutka kada je masonerija povijesni hrvatski teritorij podijelila izmišljenim nacijama i stvorila naciju pohlepe, zla i obožavanja bezbožništva.

Srpska crkva je sinonim za pedofiliju, lopovluk, četništvo, a istaknuti svećenici su zapravo istaknuti teroristi. Sve to tolerira Europa i stvara zločinačku državu usred unije.

nikola malobabič

U Crnoj Gori srpska crkva i četnici su pred pokretanjem građanskog rata. Nekada Crvena Hrvatska postala je potpuno crna i puna srpskog zla. Zla koje izvire iz srpske crkve. Ta zločinačka crkva ne priznaje makedonsku crkvu. Smatraju da je to južna Srbija.

Makedonci su otrgnuti od Bugarske i preko srpskih komunista je izmišljen makedonski jezik 1944. godine kao i bosanski jezik da bi se Hrvate smanjilo u korist Srbije.

nikolić

Srbi žive na lažima koje su izmislili Britanci o velikoj bitci na Kosovu polju. Srpskoj obrani Europe od Turaka. Laž. Na Kosovu je poginuo Lazar koji nije bio car već vazal Trpimirovića. A tadašnja država bila je dio hrvatskog kraljevstva. Srbi su izdali kršćane kod Nikopolja i stali na stranu Turaka.

Srpski svetac Velimirović dobio je priznanje Hitlera  za proširenje rasnih zakona u Srbiji. Baš kao što su njegovi zemljaci prvi proširili Istanbulsku konvenciju u regiji.

nikola v

Danas je Srbija prva gay država. Glavnim gradom isto upravlja gay lobi. Vulin, Vučić, Brnabić i Dačić dokaz su netolerantne gay populacije. Oni su po kulturnom izračaju pijanca Junckera.

Sa ovakvim pokvarenjacima u uniji, te sa američkom i ruskom pogrešnom strategijom Srbija će uvijek biti Smrdija koja će kad tad izazvati veliki rat u Europi.

Zato su za Hrvatsku vrlo opasni političari kao Pernar koji druguju sa četnicima, mnogi Hdzovci i Sdpeovci koji se klanjaju srpskoj politici i crkvi . Oni i korupcija omogućuju prodor ove zločinačke države na naš teritorij.

HOP