Nakon Šešeljove incidentne situacije Hrvatska nema muda zabraniti ulazak fašisti Vulinu u zemlju!

0
9713

Prekjučer u Zagrebu je gostovao u organizaciji srpske četničke crkve srpski propagandist četničke politike, velikosrbin Malagurski. On je predstavio srpski propsgandni film o Albancima kao “isilovcima”. Taj skandal nikoga previše od diplomacije nije uzrujao.

pernar_malagurski

Već sutra kreće nova provokacija srpske četničke crkve u Hrvatskoj. Pozvan je LGBT ministar obrane  Srbije Vulin na posvećenje crkve u Mlaki kraj Jasenovca. Baš na dan kada svi političari odlaze u Jasenovac pokloniti se žrtvama.

Srpska četnička crkva ovog fašistu ugošćivala  je tajno u svojim manastirima i crkvama u Obrovcu i okolici prošle godine. Srpski monasi poznati su po četnikovanju. A sad na posvećenje crkve dolazi ministar obrane Srbije, frend zločinca Šešelja.

Hrvatska vlada boji se zabraniti dolazak ovom srpskom huškačkom kretenu i lažljivcu u našu zemlju, nakon što je srpski fašista i zločinac  Šešelj napravio međunarodni incident u Beogradu!.  Očito im treba još sranja i sa ovim lažljivcem koji će napuhati broj žrtava u Jasenovcu na 10 milijuna.

Svaka normalna zemlja odavno bi protjerala većinu srpskih četničkih popova iz zemlje koji huškaju Srbe protiv Hrvata i zabranila ovom ološu ulaz u zemlju.

Srpsko četnička crkva ionako nema vjerski značaj jer rijetki Srbi odlaze u crkvu.  Mnoge crkve su zatvorene. I isključivo služe za razvoj četničije.

HOP