Četnici opet napali mirne Srbe u općini Gvozd, a policija preporučila oštećenim Srbima da se ne druže sa braniteljima jer to iritira četnike!

0
8991

Novi skandal božinovićeve milicije u Gvozdu. Zaštitnici Milorada Pupovca i njegove svite ili ti bagre ne žele i dalje pružiti pomoć ugroženoj srpskoj obitelji R. Dragića. Milicija i sudstvo navalilo je na poštene Srbe koji su protiv plenkovićeva frenda Pupovca.  Nenad Vlahović opljačkan je preko sudskih presuda u korist M. Pupovca, jer je iznosio istinu o kriminalu Pupovca u medijima. Ne prolazi bolje niti Dragić u Gvozdu.

Neki dan tek operirani Dragić ( operacije srca) napadnut je od lokalnog Srbina koji mu je prijetio silovanjem maloljetne kćeri, jučer nepoznati provokator želio je upasti u kuću Dragićevih, ali ga je izgrizao pas prilikom pokušaja i ostao je junak goleguzice.  Prvi susjed M. G. već osuđivan zbog nasilja nad ovom obitelji mogući je sumnjivac i ovaj puta, jer je u njegovu dvorištu pronađena jedna od tenisica bjegunca.

R. Dragić sve je prijavio lokalno miliciji SAO Gvozd “Milorad Pupovac Pupi”.  Milicija Gvozd, specijalno odjeljenje “M. Pupovac Pupi” došla je na mjesto događaj, nije izuzela tragove, već je zatrackala tragove da se još manje vide, napala Dragića koji je po njima problem u SAO Gvozd, jer maltretira pupovčeve politčke junake, ne dozvoljava im da u miru zapale mu kuću, siluju djecu, a po mogućnosti ubiju njega i mirna Bosna i ‘opština Gvozd’.

Ternisicu, dokazni materijal inkriminiranog provalnika su uzeli u ruke kako bi tenisica imala i njihove otisake, jer to je tako bolje za istragu, a to što je druga tenisica u susjedovom dvorištu nije ih previše briga, jer bože moj tenisice padaju s neba po vlajskim njivama…a slučajno je baš jedan od nnjiva od pasioniranog četnika i ljubitelj maltretiranja obitelji Dragić, već osuđenog za to nedjelo maltretiranje obitelji Dragić.

-Dežurni milicajac po imenu Tomislav (sumnjivo ime, nije srpsko) zaprijetio je Dragiću, kako kaže sam Dragić i savjetovao ga kao pravi krajiški milicajac da se prestane družiti sa braniteljima…pa će sve biti u redu. Treba se družiti sa četnicima, onda će Plenki, Pupi i specijalna jedinica milicije Krajine Gvozd “M. Pupovac Pupi” biti na miru i na njegovoj strani.

Srbi više ne moraju voditi miliciju u Gvozdu, kada Hrvati super odrađuju posao za njih. Branitelje istražuje, a četnike razumije da su “ugroženi”…e milicajci…

HOP