Svjedok tvrdi: Ekstremni Srbi spremaju pobunu na Banovini, policija ništa ne poduzima, a Pupovac štiti srpske ekstremiste kroz pravosuđe!

0
14104
 dragić

“Nisam ni mrava zgazio, a ubiti me hoće što nisam lojalan i ekstremist PUPOVČEVOG   SDDS-a, po ne znam koji put moja obitelji i ja prolazimo  teško zlo nakon svih prijava policiji u Gvozdu, još nitko nije odgovarao  za napade na nas. Čeka se valjda da nas likvidiraju ili da pravdu uzmemo u svoje ruke da bi gospoda iz policije i moji susjedi Srbi rekli;” vidite on je lud  nismo mi ništa njemu napravili”…

ustaše

Moji poštovani građani Gvozda ne vrijedi ovdje pošteno živjeti i  biti lojalan RH, bolje prolaze SDSS-ovci i ovi što dolaze iz Srbije ovih dana da bi pobunu dizali, sve to znaju naše istitucije, o njima, ali gospon Pupovac štiti ih u pravosuđu i policiji, državno odvjetništvo ne diže optužnice radi Pupovca, nakon zadnjih napada u Gvozdu i to prije 4 dana od strane Dražena  Jovčića na mene,  Dražen slobodno šeta i to pijan i pitanje je dana kad će ta pijana osoba nekog ubiti, socijalni centar nije došao i takvu obitelj obišao i smjestio gdje im je mjesto (Jovičić je prijetio silovanjem moje kćeri od 8 godina! Gdje je sad istanbulska konvencija?)), da sam ja pijanac i nasilnik odmah bi gospoda iz Gline mi djecu uzela, to ti je naš sustav.

16-tog  na 17-ti  04. 2018 u noćnim satima nepoznata osoba, a možda i njih više su pokušali na nas napasti (obitelj) ili zaplašiti nas jer nisu ništa ukrali. U jutarnjim satim kad sam dijete povezao u školu autom ispod moje kapije pronalazim i dokaze; mušku tenisicu 43 broj, odmah po tragovim ispred kapije i tragovima u dvorištu postaje jasno da se noćas  gadno dešavalo u mom dvorištu, ista osoba koja je preskočila moju ulaznu kapiju je bježala jer nije se nadala da će ga pas dočekati prilikom bijega, gubi tenisicu jer je zaglavio  nogu u kapiji i ostaje mu tenisica te na tenisici se poznaju oštećenje kako ga je pas uhvati za petu, slikam sve to i pozivam policiju iz Gvozda.

vitez

Dolaze policajci, službenici kod mene, kod kuće, kažem im što se dogodilo i  pokazujem im tragove gdje sam našao tenisicu .Policijski službenik nas pita što mislimo koji bi bio povod da nas netko napada u noći kad već nije ništa pokradeno;

-Ja im kažem imate vi prijave, da se nama prijeti, da će nas likvidirati i toliko napada na nas uz prijetnje djeci i nama…uostalom postoje i sudske presude protiv počinitelja..  Policiski službenici odnose tu tenisicu bez ikakvog papira (nisu dali potvrdu o oduzimanju dokaza),  nisu  nam dali potvrdu u vezi predmeta nađenog u dvorištu. Umjesto policije ja se dajem taj dan u pregled terena oko kuće  i okolice da bi našo drugu odbaćenu tenisicu ili dokaz za policiju i  ugledam sa ceste istu takvu tenisicu u mom susjedstvu, a moram napomenuti da sam vec dobivao baš od tih susjeda prijetnje  likvidaciom djece i mene.

Odlazi u policiju Gvozd i kažem im da provjere da sam vidio drugu tenisicu odbačenu kod njih u njihovom dvorištu iza kuće  susjeda.

Vrijeme je očito da se selim ili će svoje prijetnje izvršiti preko susjeda koji je došao iz Srbije, te su se udružili.  Taj dotični je već meni prijetio kao i njegova kćer koja me nazivala ustašom, kad su me na autobusnoj postaji napali, prijetili da će me zaklati, u trenutku kad sam čeko dijete iz škole, nitko nije za to odgovarao, iako je policija bila  na uviđaju i jedna osoba je bila pod uvjetnom kaznom zbog prijašnjih prijetnji mojoj obitelji!

Nisu je priveli, zamislite da tako nešto učini Hrvat u Srbiji?!

Otišao  sam 18. 04. 2018 u policiju Gvozd i dolaskom me policjiski službenik dežurni dočekao ljutito kad sam rekao da sam našao mogućeg počinitelja, koji je ulazio meni u dvorište.

Dežurni me počeo vrijeđati kako ima 10 prijava na mene i moje pse, da lutaju bez nadzora po Slavskom polju i kako je moguće da nisu prijavljeni u veterinarskoj stanici i da bi mi bilo pametno da me ne viđaju sa nekim ljudima, mislio je na branitelje, pa da ne ću onda imati problema sa Srbima i kako policija danoćno pazi na našu sigurnost ( a svakodnevni su napadi na mene! Nema što štite me!)).

Ja mu na to kažem dragi gospodine kad ste dobili prijavu protiv mene i moji pasa zašto niste došli da provjerite. Što mislite zašto imam pse? Vjerojatno jer me silno štite. Uostalom i noćas su me zaštitili psi, a ne policija!

Vi ste jednom došli po prijavi moje susjede i što ste zatekli? Vaš policajac Jovo je našao pse u dvorištu svezane i još je mojoj supruzi izdavao naredbe (bez ikakvog naloga)) da uklonimo pse, našto moja supruga je rekla da neće i pokazala knjižice od pasa da su cijepljeni.

A što se tiće mojeg druženja, rekao sam policajcu, to mi vi nećete određivati i dragi gospodine policajac, to  što kažete meni u ocči da su tu tenisicu donijeli moji psi i ja to stavio pod kapiju (zaključio bez ikakvog osnova, dokaza, bez provedene istrage), to me vrijeđa ko čovjeka.

Do danas nitko iz policije nije došao kod mene, danas kad smo otišli od kuće kod doktora, ja i moja supruga sa djetetom, opet namjerno nam je napravljena šteta u dvorištu,e pa moji dragi susjedi mislite me dovesti do ludila, da napravim glupost i da me strpate na robiju sa vašim policajcima, jer ste pokušavali na sve moguće načine da me ušutkate!

Molim vas pijane i bolesne manijake koji mi prijetite po gradu; sa silovanjem kćeri i ubistvom, nemojte me plašiti jer jednog dana ću stati na kraj tome, jer meni je svetinja moje dijete kao i drugo svačije.

Ako ste bolesni liječite se ako ste ludi u  Popovači, a ima i za vas zatvor ako mislite da će vas štititi vaši SDSS-ovci  i Pupovac, koji vas zapošljava i daje vam nas novac da pravite ovdje sa ovima pojedincima iz Srbije nered. Nemojte se veselit tuđoj muci i vas može stići ruka pravde (osuditi će i vas jednom),  znam da me policija u Gvozdu ne štiti, jer sam im ja i moja obitelj već dosadni i prave od nas (sramotno)  luđake.

Grobnicu porodičnu polupalo (možeš misliti) nevreme, psi dovezeni i bačeni medu stado od strane susjeda, koji je došao iz Srbije (!) s autom Mile Galogaze.

Vaza otkinuta ove zime na groblju, za sve to kaže policija nema dokaza. Itako dalje mogu nabrajati slučajeve, e moja draga policijo ja imam sve snimljeno i slike, pa neka netko dođe iz vaše kontrole pa ću to pokazati!

Dragi ministre policije Božinović morat ću doci ovih dana kod vas sa dokumetacijom od otprilike 2 kg i slikama da se uvjerite!  Ovim putem pozivam pučku pravobraniteljicu koja je već upoznata i sve medije da dođu u Gvozd i kod nas!  Ovako se ne može živjeti!- ovo je dokument koji potpisuje Rade Dragić, nakon svakodnevnih provokacija plaćenih srpskih ekstremista, pupovčevih stranačkih kolega i nerada policije.

Zašto policija ovako reagira? Odgovor je jednostavan. Jedan od njih, a prepoznat će se sam, Dragiće instruira da su oni problem? Jedna osoba je sudski osuđena za nasilje prema Dragićima. Od tada se situacija pogoršala! Znači policija očito neradi svoj posao.

Jedan policajac koji sada ne želi zaštiti Dragiće bio je osoba koja je donosila ulov iz krivolova lokalnom lovcu. Jedan od policajaca propuštao je kamione koji su kraj njega prolazili i odvozili drva iz državne šume…danas oni moraju šutjeti i štiti četničiju.  O jednom su nam mještani jučer prilikom obilaska kaotičnog područja rekli kako su mu pomagali besplatno oko obnove kuće, dodijeljene mu, da bi par dana kasnije  ovaj ih globio na cesti. U principu svima je dosta policije koja ne radi ništa. Informacije smo dobili od mještana Gvozda srpske nacionalnosti kojima je dosta Pupovca, policije i lokalnih srpskih lopova. 

Osumljećeni za upad u privatni posjed i gubitak tenisice je pod uvjetnom  kaznom 2 godine u svezi zlostavljanja obitelji Dragić,  tek u 1o mjesecu ove godine mu prestaje uvjetna,  zato gospoda u policiji  ne žele  da ga istraživati, ima presudu 14 mjeseci zatvora ako prekrši uvjetnu , te  je u tome  caka,  morali bi ga privesti, on je dobio za djecu Dragićevih jer je prijetio da će ih podavit i  tada ih je napao na seoskom putu,  psujući im ustašku majku, da tu neće živjeti, djeca zavrsila na liječenju .

Laž je i kako policija štiti Dragiće. Kilometar od njihove kuće opljačana je jedna starija osoba, a kada bi policja štitila Dragiće 24 sata kako otvoreno lažu, tako nešto se ne bi događalo u njihovoj blizini!

 

 HOP