Bosanac iz RS (Prijerdora) Glavašević napao predsjednicu jer predsjednica traži točan broj žrtava u Jasenovcu, to je isto izjavila i I. Petrović

0
3790

“Pitanje Jasenovca i žrtava ne smije biti kamen spoticanja niti oružje u rukama bilo koga tko želi promicati bilo kakvu kampanju protiv Hrvatske. Iznimno dobrim u tom smislu smatram prijedlog čelnika HHO-a Ivana Zvonimira Čička o formiranju međunarodnoga povjerenstva, s članovima iz Srbije, Hrvatske te međunarodnih stručnjaka, koje bi utvrdilo istinu o Jasenovcu”, rekla je Grabar-Kitarović.

kolinda.grabar.kitarović

“Da se točno utvrdi prava istina, jer smatram da samo istina može pomoći da se pomaknemo naprijed”, poručila je. “U 21. stoljeću modernom se forenzikom, medicinskom i forenzikom dokumenta, može utvrditi ne samo broj žrtava, što je nažalost uvijek bio kamen spoticanja i oruđe u rukama raznoraznih kampanja, već i istina što se doista događalo u Jasenovcu, ne samo od 1941. do 1945. godine, nego i kasnije”, rekla je predsjednica.

glavonja

“Kolinda Grabar Kitarović relativizira Holokaust. Jer to je ono što se događalo u Jasenovcu. Za utvrđivanje te istine nije potrebna nikakva prokleta komisija. Micanje KGK s Pantovčaka nakon ove sramotne izjave više nije pitanje izbora PRH nego narodnog oslobođenja”, poručio je bosanac iz Prijedora Glavašević.

glavašević

Kada je to rekla novinarka Ivana Petrović nije bilo tako burne reakcije?!

petrović

HOP