Zločinac, kriminalac i Miloševićev srpski sluga Fikret Abdić i njegova svita kriminalaca došli na Banovinu u ime srpske bagre

0
4710

Za vijeme Domovinskog rata Fikret Abdić je bio prikazivan uz pomoć hrvatskih retardiranih medija kao ´prijatelj Hrvatske´ – a zapravo se radilo o zadnjem četničkom smradu koji je cijelo vrijeme rata bio vezan za četničiju u Vojniću i Vrginmostu i s njima blisko surađivao oko šverca, hrane, nafte i ostalih roba. Na srpskoj strani su u to vrijeme glavni lopovi bili Toša Pajić, Đuro Škaljac – danas veliki donator banijskih četnika iz Beograda. Tu ološ redovito posjećuje i sadašnji načelnik općine Vrginmost, mlinarov sin Vrga. Za vrijeme rata je Fikret Abdić blisko surađivao s ratnim zločincima Jovicom Stanišićem, Frenkijem Simatovićem, Ulemekom Legijom i Slobodanom Medićem. Ovog kriminalca redovito su čuvali Ulemek Legija i “Škorpijoni” Slobodana Medića.

Abdićev ministar obrane Ibrahim Đedović, bivši major KOS-a, također je sudjelovao u navedenim kriminalnim radnjama. Ovih dana ta srpska poturica boravi na Banovini i ugovara poslove u Vojniću i Topuskom od čega će svima biti “puno bolje”, a poglavito Hrvatima. Umjesto da naše službe pročešljaju teren i propituju što uopće ova ološ radi po Hrvatskoj, njemu se osigurava sigurnost kao kralju.

Jučer  je boravio u 11 sati u Vojniću, danas u 09 30h  u Topuskom Fikret Abdić u društvu okorjelih prevaranata lažova i osuđenih zločinaca.

Zanimljivo je napomenuti da su u vrijeme rata Abdićeve bandite varali zločinac Jovica Stanišić, Legija i ekipa prodavajući naftu njima iza leđa Atifu Dudakoviću i Petom korpusu BiH. Ideologija zapravo nikome od njih nije bila bitna, bitno je bilo što više pokrasti i osiromašiti narod.