Tusk oduševljen Vučićem nakon neviđena skandala srpskih luđaka

0
3745

-Stojim ovdje pored svog prijatelja i vašeg predsjednika Aleksandra Vučića. Srbina od krvi i mesa. Mislim da je nemoguće naći većeg Srbina od njega. Moji razgovori s njim o našoj suradnji i našem zajedničkom europskom putu uvijek su veliki izazov. U njemu prepoznajem srodnu dušu. I sâm sam nekad bio nogometni navijač i uvijek spreman da se borim za čast svog kluba. Obojica znamo da se u životu i u politici ponekad morate boriti bez oklijevanja. Ali znamo i da su dijalog i napor za međusobnim razumijevanjem bolji od sukoba. Aleksandar Vučić je živi dokaz da možete u isto vrijeme biti veliki patriot i racionalni pragmatičar – rekao je D.Tusk u govoru koji je, na zajedničkoj konferenciji za novinare s Vučićem, održao na srpskom jeziku.

Nakon što je cirkus radio Vulin, trgao hrvatsku zastavu Šešelj, a Vučić prijetio Hrvatima, Tusk pohvaljuje Srbiju za takvo ponašanje. Srpski zločinci i luđaci izborili su se u regiji za svoje ludorije koje očito plaćaju Hrvati. Sve samo da bi Vučić lakše priznao Kosovo. Hrvatska sve to mirno prati a zapravo je u poluratnom stanju. Mediji i vlast protjeruju Hrvate na rad u inozemstvo. Srbi preuzimaju sve više glavnih pozicija u zemlji. U susjedstvu svi nam se žele napiti krvi, BiH je postala zemlja za protjerivanje Hrvata. Zemlja pokradena. Narod se proglašava genocidnim. Diplomacija apsolutno ništa ne čini da razbije blokadu i smatra da stigma ustaštva se ne tiče njih. Tusk u ime masonerije radi totalni kaos u regiji. Stvara novog Miloševića.

Kathpress donosi vijesti, pozadinska izvješća i analize crkvenih zbivanja u Austriji, Univerzalnoj Crkvi, Vatikanu i Papi ,oni kao katoličko glasilo pisali su da je ubijeno 500 000 Srba u Jasenovcu.

Naša diplomacija nije reagirala na te laži.

Zanimljiva je teza Tuska da je Srbija bila faktor drugačijeg socijalizma u vrijeme blokovske podjele. Drugim riječima ona je čvrsta. Zapravo se radi o dodvorničkoj zemlji. Sada je lutka ruske babuške. Destabilizira regiju za ruske interese, a LGBT vlada Srbije je znak “naprednih” ideja.

Tusk se klanja srpskom političkom ciganluku i lažima. Sve samo da bi ih maknuo od Rusa. I to je početak kraja politike u EU. Haški sud i presude arbitraže Slovenija-Hrvatska  jasno govore koliko je pravo u EU trulo.

HOP

HOP