Srpski ‘spasioc’: Donacija za Kosovo (1.5 milijuna kuna) Pupovcu nije došla na Kosovo, Japanska (40000 eura ) škola nikad napravljena- DORH štiti kriminal!

0
10989

– Od vlade Norveške dobio je SNV i Pupovac 1.5 mil kuna da to proslijedi na Kosovo za razvoj lokalne srpske uprave u srpskim općinama.To  je zamračeno, a prijavu na USKOKU dao je Staniša Žarković 2008 godine, do danas sve je u mraku, DORH ne radi ništa!- tvrdi naš izvor.

Japanska donacije od 40000 eura išla je za izgradnju škole u okolici Gline do danas nema škole.

Američka donacija za dom u Slavskom polju i sportski tereni. Danas je to ruglo. Djelatnica tog veleposlanstva primala je novac na svoj račun od SNV-a.

Tesla banka idejni projekt za pomaganje povratnicima je propao. U nadzornom odboru glavna faca je bio Milorad Pupovac Pupi. Osoba koju protežiraju strani diplomati?! Veliki Srbin od kojeg Srbi nemaju ništa.

List Novosti godinama širi mržnju prema katoličkoj crkvi i huškanju Srba. Cijeli koruptivni sustav u policiji i pravosuđu štiti taj teroristički list od kojeg Srbi nemaju ništa, osim mržnje prema Hrvatima. Srbi žive u Hrvatskoj i ovaj list razvija mržnju prema Hrvatima. Zašto to čini? Pa jednostavno, da netko ne bi Pupija priupitao gdje je novac. List služi za njegov PR velikog borca za Srbe. List je zapalio bivši srpski novinar demonstrativno jer mu je dosta mržnje. Nakon toga riječka policija je jadnog starca ponižavala, tjerala da ide bos pred njima kao nekada udba.

Isto je zanimljiva činjenica da skandinavske zemlje Pupovcu šalju novac za Srbe po cijeloj ex Jugoslaviji i sada je jasno da su njega instalirali za tu situaciju. Što on ima sa Kosovom? Po čemu je on zaslužio taj tretman? Većinu projekata je upropastio. Jedino ga održava na životu korumpirano pravosuđe. I korupcija u policiji.

NOVOSTI

Njegov vjerni sluga i tzv. partijski novinarčić Sale Kosanović raspisao se o ustaši Kelemincu. Kelemincu koji radi u Podravci, nema donacija, nije pronevjerio niti kune, donosi neku crkavicu od plaće doma, nema vilu pod Sljemenom kao Pupovac i nije ništa pronevjerio u Podravci. Taj čovjek je problem ovoga društva jer nije lopov. Ali kada Keleminec spomene namještene sudske procese protiv srpskog predstavnika Vlahovića u korumpiranom pravosuđu, Sale to u novostima ne prenese i nazove Keleminca ustašom!  Partijsko lopovsko novinarstvo.

Pupovac je otvoreno lažno svjedočio na sudu da je N. Vlahović njega optužio u srpskim medijima kako je prodao Kosovo za milijun eura!  Bez dokaza, nije rekao u kojem mediju, donio nije nikakav dokaz! To je sud prihvatio kao dokaz. Naravno da je to laž.

Naš narod jasno kaže; “tko laže taj i krade”.

Plenković ne smije dirati u Pupovca jer je on očito čovjek od povjerenja diplomatskih hoštaplera. Zločincu Vučiću podilazi hoštapler D. Tusk, kaže kako je on razina jednog Nikole Tesle. I traži od Kosova nakon tisuće zločina nad Albancima suradnju sa zločinačkom vlašću Srbije. Ološ samo takva.

Pupovac iz ovih zasluga odlazi u EU parlament da nam zapapri do kraja, a od svega Srbi u Hrvatskoj nemaju ništa. Tek kokarde i slike Draže Mihailovića oni gluplji, oni pametniji prazan hladnjak.

Srbi konačno trebaju odlučiti hoće slušati hoštaplere ili početi brojiti koliko je njihovog novca ukradeno…kada počnu brojiti glava će ih zaboljeti!

I.D.

Hop