Dernek nekadašnjih srpskih terorista prošao u tuči i nasilju, sve to tolerira policija koja podiže tužbe protiv Thompsona!

0
11559

U Slavskom polju održao se “krajiški dernek”, koji je okupio “dobre stare četnike”, koji su sa mladim četnicima urlikali “krajiško-četničke” pjesme i svi se skupa mlatili, uz tzv. policijsko osiguranje derneka.

SMEĆE Č

SLIKA SA PRETHODNOG DERNEKA-ČETNIK M. BOBIĆ I MILAN BUSIĆ

-Znači srbo-krajiško-četnički dernek nije   prošao bez tuče, a svi šute o tome. Pajdaš od Milana Busića , Marko Bobić je tukao dvojicu Srba. Jednog  je isprepucao, a drugog samo malo po zubima.

Bobić ih je tukao,  zaštitari su  utekli, bojali se da će dobiti i oni batina od Bobića, pa su vikali zovite policiju …a nije ni načelnik općine Gvozd Milan Vrga  bio bolji, u polu pijanom stanju se obračunavao sa nekim frajerom…-svjedočio je jedan Srbin prisutan na derneku.

FB_IMG_1525512124130

Slikaka načelnika na stranici” mnk zavičaj”, potvrđuje napete situacije između načelnika i nepoznate osobe.

Slikala je  njihova službena fotografkinja Jadranka Radatović, na slici se vidi  gdje Vrga rukama i dlanom ispruženim prijeti nekom i zaleće se , a netko ih razdvaja… toliko o miroljubivom  sdssovom načelniku.

Gdje je tad policija?

FB_IMG_1525512052183

Sponzori  tog derneka su općina Gvozd , Eko Srnjak, učiliste DMD naturalis,  Tremex -vlasnik Ĺapčević i TV Niagara -Stevo Novaković.

O svim tim pacjentima portal je manje više pisao. Svi su oni manje više vezani na Biro Krajine- terorističku vladu Srba u Beogradu i Milorada Pupovca. Sve kordinira glavni četnik u izbjeglištvu Miodrag Linta. O ovome događaju Index, 24 sata i Večernji list niti slova. Policija nije podigla nikakve prekršajne prijave.

S druge strane svi ti mediji progone branitelje, legalne oznake HOS-a, policija podnosi sramotne prijave protiv Thomsona i nekakav pikzibner u Kostreni bi branio koncert   Thomsona. I budali je jasno da policija tolerira četnike pred svojim nosom.

U principu vlast potiče jačanje četništva.

-Od te hajdučije hitno treba zaštiti građane. Mi smo svoj posao napravili 1995. godine kada smo rastjerali glavninu bandita, koja sada nažlost preko Beograda radi kaos u općini Gvozd. Branitelji se ne boje, ako policija ne zna to riješiti. Politika je sve ovo isprovocirala i sada je dosta sa tim igrama- rekao je osloboditelj Dvora, Ivo Vranić koji se u domovinskom ratu tukao sa elitinim jedinicama Arkana i Ulemeka Legije.

HOP