Skandal: ‘Jebat ću vam majku ustašku, cigani jedni, nećete ovdje više živjeti, ja ću vas riješiti, nećete još zadugo ovdje biti!’

0
9466
-Nemaju mira čak  ni životinje, nisu slobodne na ispaši. Za moje susjede to su ustaške životinje. Ludilo vlada općinom Gvozd.

Dana 11.5.2018 u 8:30 me napala susjeda Kata Galogaža,   bez ikakvog razloga i povoda. Ja i ,moja supruga Vesna smo kosili travu u vočnjaku na mojoj zemlji , katastarskoj čestici 1578/3, do nas u našoj livadi (njivi) na čestici 1576/1 su pasle  moje ovce, a moja susjeda Kata Galogaža izišla je iz kuće,  te iz dvorišta uzela komad drveta,  izišla na put, došla  do moje njive,  te na  kraju ceste u mojoj njivi udarila ovcu u predjelu glave i zadnjeg buta, nanjevši joj ozljede,  te rastjerala ovce,  a meni uputila prijetnje: ,,jebat ću vam majku ustašku, cigani jedni,  nećete ovdje više živjeti, ja ću vas riješiti, nećete još zadugo ovdje biti”!

Ja sam izašao iz njive na put i nju pitao šta radiš ovcama i kome ti jebeš ustašku majku mrtvu i kome ti prijetiš; da ovdje više neće živjeti.
IMG_20180511_113716
Počela je svakakve uvrede izgovarati. Moram napomenuti da je to majka od poznatog Mile Galogaže zvanog Bure koji je meni prijetio i pravio štetu, te od strane policije ništa nije riješeno.
Danas sam bio primoran da zovem ured načelnika PP u Sisku i ispričao im šta se meni dogadja i što proživljavam ja i moja obitelj i koje uvrede.
Iz ureda Sisak mi je rečeno da zašto ne zovem patrolu iz Gvozda – rekao sam im da nemam više povijerenja u svezi policije u Gvozdu;  na što mi je rečeno da će oni zvat policiju  Gvozd i da će oni doći.
Policijska patrola iz Gvozda je došla meni kući te obavila razgovor samnom i mojom suprugom kao svjedokom, koja je bila prisutna tome dogadjaju.
Nakon toga su otišli do Kate Galogaze, te se vratili kod mene i rekli mi da gdju. Katu tužimo privatnom tužbom i da podnesem kaznenu prijavu privatnim putem, tako su njihovi šefovi rekli. I da se radi o prekršaju 109. i 113. zakona o prekršaju, te da podnesem u Glinu, a kaznenu privatnu tužbu 147 stavka 1 član 1 za vrijeđanje i uvrede na nacionalnoj osnovi te prijetnje.
Ja sam mišljenja da se radi o prijetnji drugom da ga se liši života i njegove obitelji;  u smislu da mi je psovana majka i zapriječeno da više neću živjeti ovdje, što se vodi po službenoj dužnosti.
Ozljede životinja nikoga očito ne diraju! Niti ih je itko poslikao!
IMG_20180511_113724
Napominjem na kraju da nigdje ne radim i nemam para da bi se naganjao privatnim tužbama, ali molim ovim putem dobre ljude ili neku pravnu pomoć ko bi mi ponudili neku besplatnu pravnu pomoć da me zaštiti kao i moju obitelj,  te moju privatnu imovinu, moram napomenuti da ja od tih ovaca živim i to  mi je jedini prihod , a sad mi je ovca ranjavana od batinanja.  – napisao je potresno pismo Rade Dragić kojeg ekstremni Srbi divljački zlostavljaju, a policija umjesto da radi svoj posao radi iz poštene obitelji budale. Ozljede su vidljive, kao što su vidljive ozljede djece prije tog događaja, presude za zlostavljanje već postoje.  Policija upućuje oštećenog na sud kao da je portirska služba umjesto da ispita prijetnje ubojstvom koje je očito namjerno prečula.
Kako nam javljaju iz braniteljskih udruga svima je dosta srpskih ekstremista i provokatora, te traže hitnu akciju policije.
Uskoro će se službeno obratiti medijima.
HOP