Aco Skandal pozvao željezničara-eksperta za ovrhe; mogao je i njegovu ženu-eksperta za umjetnost u 53. godini

0
2666

Željezničar koji je završio prometni fakultet je postao saborski zastupnik i političar, a nezavršena pravnica postala je slikarica i umjetnica u svojoj 53. godini života. Bračni par Pastuović-Aleksić je zoran primjer da u svakom segmentu hrvatskog javnog, političkog i kulturnog života vladaju – amateri. Hrvatska je očito zemlja neograničenih mogućnosti, ali samo za amatere. Zbog toga nam i jest ovako loše.

Bračni par Pastuović Aleksić
Bračni par Pastuović Aleksić

Tako Goran Aleksić eksperimentira s kreditima, dok njegova supruga eksperimentira u umjetnosti. U omraženoj emisiji Ace Stankovića gost Aleksić pjevao je, svirao gitaru i širio “dobre vibre”. Njegov vlastiti kredit u švicarcima nije ga uništio, već ga je katapultirao u politiku i to – na dobro plaćenu saborsku fotelju. Njegova žena koja je dobila otkaz na svom poslu gdje je bila zaposlena kao poslovna tajnica, postala je poduzetnica i umjetnica, diplomiravši na “privatnoj likovnoj akademiji” u Ljubljani koju je upisala s 50 godina, 2013. godine. Na nekom new age portalu “obiljka” (obilje, ljubav, sreća, motivacija, snaga, uspjeh), Vlasta Pastuović Aleksić prodaje pamet o uspjehu u poduzetništvu i umjetnosti, a odlučila se biti slikarica prije 5 godina, te sada prodaje – nakit. Bolje bi to obavila samo neka sekta tipa Jehovinih svjedoka ili da, sekta s kojom je Aleksić i sklopio koaliciju kako bi ušao u Sabor – sekta Živog zida. Zaista više ne pamtim kako se ta sekta tada nazivala, ali znam da je stalno mijenjala imena, kako bi vlastitim prijevarama zatrli trag. Kod Ace u emisiji ne može biti vedrije i veselije, Aleksić sve zna, pjeva i svira, pa čak i kreće u tzv. etično bankarstvo. Normalan svijet u kapitalizmu bi puknuo od smijeha na tu sprdačinu, jer, iskreno, “etična banka” u kojoj oni koji odobravaju kredite ujedno i koriste iste, sumnjivo je nalik na nekadašnje Titove samoupravljače. Ali, za sada, jedino puca Hrvatska, i to po svim šavovima.

KOMEDIJA: PERNAROV PULEN ALEKSIĆ U SABORU PROVALIO DA JE PAO OVRŠNI ZAKON – DA, ALI U ŠPANJOLSKOJ!

Aleksićeve “uspjehe” komentirao je prošle godine za naš portal Martin Boljevac, vještak sudskih presuda:

https://www.hop.com.hr/2016/09/16/sudski-vjestak-aleksic-iz-udruge-franak-napravio-je-los-zakon-ustavni-sud-drzi-tajnika-bez-reizbora-10-godina/

Neetično je postalo primijetiti tko dolazi u Acine emisije; a to su gotovo uvijek Srbi. Tako je i Pupovac stalno cviljukao da je ugrožen, pa je sad najveći etno-biznismen i vlast u sjeni u Hrvatskoj, pun milijuna hrvatskih kuna. Hrvati se boje reći da su Hrvati, jer su proglašeni ustašama i fašistima u vlastitoj zemlji, pa ih ustvari jedva i ima na institucijama ili funkcijama. Osim ako nisu potomci nekadašnjih komunista. A ti ionako samo otvaraju vrata Srbima. Očito je tako u medijima, gospodarstvu, Saboru i politici, pa i u kulturi i umjetnosti. Diplome privatnih akademija postignute u 53. godini više vrijede od onih prave Akademije u sklopu zagrebačkog Sveučilišta koje su postignute ne vrijeme (od 23. do 25. godine života). Željezničar je simpa i elokventan pa se igra pravnika i penje na poziciju saborskog zastupnika. Medicinski brat je politička nada. Bravar je bio doživotni predsjednik, diktator i bog… svi “naturščici” i genijalci, onda i sada.

Usput, Stanković se lakonski i ležerno “ispričao” za protuustavne izjave svog prošlotjednog gosta Sergeja Trifunovića. Koji je, pogađate, opet Srbin. Za Stankovića “nema zime”, nema kazne, otkaza, bilo kakve odgovornosti…

Hrvatska propada, ali Aleksići i slični napreduju. Unatoč kreditima u švicarcima ili baš zbog njih. Žilava je to sorta. Neću reći koja, da ne mislite da sam neetična.

UDRUGA FRANAK NAPADA M. KOVAČA IAKO JE NJIHOV ALEKSIĆ GLAVNI KRIVAC ZA LOŠ ZAKON!

Ingrid Runtić

HOP