Komedija: ‘Hrvat, branitelj ‘ huškao Srbe na branitelje i nazivao ih ustašama!

0
4335

Doseljeni osječanin Stevo Rusan, branitelj čije papire braniteljska udruga nikada nije vidjela, je tijekom konferencije za tisak u Vrginmostu provocirao branitelje koji su stali uz obitelj Dragić, a koju su Srbi pretukli i zlostavljali. Stevo je došao u Vrginmost i na konto braniteljskog staža dobio srpsku kuću. Stanovnici ga znaju kao Hrvata iz Slavonije.

Stevo ”rvatina i branitelj” okrenuo se u jednom trenutku prema Draženu Kelemincu i počeo urlikati poput zadnjeg četnika;

– Narode evo ustaše, gledajte ustaše!- baš u trenutku kad su ljudi izlazili iz autobusa.

Stevo branitelj je bio poslan od srpske žgadije da napravi nered. Možda je za to dobio pivu, neku srpsku na dar… Stevo je poznat po činjenici da druguje s bivšim načelnikom Gvozda, lokalnom pijanicom i nekadašnjim teroristom Brankom Jovičićem.

Jovičić je poznat po činjenici da je topovima rušio Karlovac. Jovičićev sin je poznat po činjenicida je bacio hrvatski barjak u nužnik. Kaže se – s kim si, takav si.

Pa Stevo, dobrodošao u četnike. Uživaj s njima. Jadna je općina s takvim Hrvatom, braniteljem koji napada branitelja Keleminca i ždere i sa teroristom Jovičićem. Jovičić je nedavno osuđen za kriminal u općini, znači, novopečeni lopov je Stevi draži od obitelji Dragić.

Novopečeni lopov Jovičić dirnuo je u dušu i kradezeovce pa su preko župana osigurali lopini radno mjesto u Šumariji za 8000 kuna. Policija u Glini i Gvozdu u tome ne vidi ništa loše… svi oni progone ustaše i za sve krive Dragiće…

Potpuno je nebitno što srpski emisari donose novce iz Srbije da bi se narod huškalo, što ovakvi likovi provociraju, četnici orgijaju, šverca se duhan… svemu tome i ovim lopovima kriva je obitelj koja redovito dobiva batine u ovoj usranoj općini.

Na slici Branko Jovičić desna ruka Milorada Pupovca.

HOP