SPECIJALNI RAT: Austrijanci kontrolom medija i prizivanjem ustaštva svjesno uništavaju naše tvrtke i politički sustav, kako bi u Hrvatskoj stvorili svoj prostor uz pomoć srpskog lobija

0
9093
Austrian President Heinz Fischer (R) welcomes President-elect Alexander Van der Bellen in his office in Vienna, Austria, May 24, 2016. REUTERS/Leonhard Foeger

Uđem u pekaru, želim uzeti Jamnicu, nema je na policama gdje je uvijek bila, nude mi Römerquelle, austrijsku mineralnu vodu…na benzinskoj, opet Römerquelle, na svim mjestima gdje sam prije kupovao Jamnicu, gnjave me s vodom koja je skuplja i lošija. Coca-Cola je vlasnik. Nije mi jasno zašto nisu ulagali u Bistru i njihove kapacitete, no nećemo danas o njima. Vrhunsku vodu Jamnicu teško možete naći na mjestima gdje je nekada bila…To je priča o Agrokoru. Njemu se smrklo, a Austrijancima se ukazala prilika. Kao i njihovim bankama, ovrhama, RBA zadrugama….Nisu nam baš u fer igri izašli na megdan. Zahvaljujući našim komunističkim lopovima. Ti komunistički lopovi već dugo surađuju s našim financijskim igračima. Još od Juge. Hypo je bio projekt Juge, neki kažu udbe, sjedište Zagrabačke banke bilo je godinama vezano uz Adria banku iz Beča, opet kažu udbini prsti, ta se banka poslije stopila s bankom Austrije… duboki su to korijeni.

AUSTRIJA SREDIŠTE UDBINE AGENTURE I ‘UDBAŠKOG’ BANKARSTVA

Stvar je vrlo jasna. Austrijanci preuzimaju našu privredu, bankarski i pravosudni sustav, doslovno rade što žele. Pogledajte slučaj RBA zadruga. Zadruge u Hrvatskoj nisu radile legalno, ali naš pravosudni sustav udovoljavao je njihovim ugovorima. Banke su na početku dolaska u Hrvatsku imale strašne kamate. To je pojelo mnoge građane. Mnogi austrijski trgovački lanci dobili su povlaštene položaje u centru naših gradova i tako bez problema uništili sitne obrtnike i trgovine. Austrijski kapital poharao je našu obalu, pogotovo Hypo banka, bez obzira čije je vlasništvo, i Austrija je pokorila mnoge naše kapacitete. Uđite u centar Milana i shvatit ćete kako se to radi. Grad je prepun malih dućana, privatnika, a veliki centri su daleko izvan grada. Kod nas su veliki centri u samom središtu grada. Oni austrijski pojeli su sve oko sebe…

BEČKI INSTITUT GURNUO HRVATSKU NA ZAPADNI BALKAN NAKON ŠTO JE AUSTRIJA SUDJELOVALA U PLJAČKI HRVATSKE

Kako se ponaša  Austrija prema građanima EU – Hrvatima, pokazala je prilikom komemoracije u Bleiburgu. Pretresi kao da smo mudžahedini, poniženja… odurno nešto. I sve to prema zahtjevima srpske diplomacije. To je nedopustivo prema građanima iste Unije. Ponašaju se prema nama ne kao prema jednakima, već kao prema zadnjem šljamu.

Mediji  u Hrvatskoj su također u rukama Austrijanaca. U njima se svjesno i namjerno Hrvate prikazuje ustašama, porast ustaštva, nekakva fašizacija. Taj prljavi posao za Austrijance odrađuju Srbi. Oni većinom kontroliraju te medije i misle da su na dobrom putu ostvarenja Velike Srbije. To je teška glupost.

picture514

Dok se četnici i ustaše bore, a zapravo se fingiraju komunjare, Austrija proždire kapital enormnom brzinom. Medijski se potencira korupcija kako bi lakše ovladali terenom. Todorić se godinama ruši kroz medije, naravno i uz njegovu nesposobnost, i stvara seprostor kako bi se ovladalo tržištem. Jamnica je samo jedan primjer…

Austrijanci su brže-bolje svuda pokrenuli svoju mašineriju. Kao u vrijeme monarhije, Srbi postaju povlašteni i odrađuju prljavi posao za Austrijance, koji usput isto čine i u Srbiji i u BiH… Ovrhama, kreditima i zadrugama preuzimaju bankarski primat i nekretnine….Srbija je slijedeći austrijski korak kada ovlada Hrvatskom.

Svaku tvrtku može se uništiti kroz medije i u taj prostor gurnuti austrijsku tvrtku. Ako se odupiremo, mediji izvade priču o fašizaciji i na taj prljavi način nas uzdrmaju i uruše politički sustav…tko je u pozadini ove austrijske priče, mislim da je svima jasno.

Hrvatski građani su polako kroz slučaj Bleiburg shvatili da nas Austrijanci smatraju ološem, a jedina osveta ovom pokvarenom ponašanju može biti bojkot proizvoda koji nisu bolji, ali su gurnuti u prvi plan. Kada austrijska privreda shvati da njihova politika čini veliku štetu gospodarstvu, tada će i Austrija i austrijski mediji prestati huškati Srbe na Hrvate, pretresati Hrvate kao šljam i tretirati nas kao izbjeglice. Drugi udar na Austriju biti će baš preko izbjeglica koje im prolaze kao kroz sir, šetnjom od Topuskog do slovenske granice pa sve do Austrije. No do tada Austrijancima treba otvoreno reći da ono što momentalno čine nije nimalo korektno uzvratom na ovaj specijalni rat. Naravno uz pomoć naših lopova i juda.

HOP

Vezani članci

Novi austrijski predsjednik Alexander Van der Bellen potječe iz obitelji izbjegle iz sovjetske Rusije