Komedijaši Grbin i Bernardić bi dali još veća prava manjincima i homićima na naš račun

0
3316

“Taj pomno isplanirani scenarij ima isključivi cilj diskriminirati slabije skupine u društvu”, naglasio je dodavši da je u slučaju Istabulske konvencije riječ o “očitoj želji i namjeri radikalnih, nazadnjačkih snaga koje proizlaze iz desnog političkog spektra, a koje pokušavaju poništiti odluku kojoj je cilj spriječiti nasilje nad ženama”. Cilj im je, napominje, “obračunati se i s pripadnicima LGBT zajednice i svima koji su po rodnom opredijeljenju drugačiji od konzervativnog poimanja braka”.- kaže partizanski komesar za Hrvatsku, drug Bernardić.  Komesar je u panici jer sve manje ima glasača, a uspjehom referenduma dobio bi značajno manje.

bero 2

Peđa Grbin pojasnio je da predlažu promjenu kojim bi se propisao broj od 200 tisuća prikupljenih potpisa za raspisivanje refernduma kako bi omogućili da se referendum može češće, bolje i efikasnije raspisati. Također, definirali bi, po uzoru Sloveniju, da se referendum ne bi mogao raspisivati na temu smanjivanja temeljnih sloboda i prava građana, porezni sustav i proračun, izvršavanje obveza iz međunarodnih ugovora, pitanja obrane i nacionalne sigurnosti te pitanja koja se odnose na izbore i imenovanja iz nadležnosti Sabora. – drugim riječima na zasadama udbe, ekipa niškoristi bi radila što žele u vrlo naprednoj politici stranke dugih prstića. 

Preko 13000 nesposobnih političara iz proračuna uzmu godišnje za svoje plaće preko 16 milijardi. Svima njima je panika da taj novac ne izgube jer ništa drugo ne znaju raditi.

U svojem genijalnom planu bore se i za manjince koji imaju najbolje uvjete u EU i okolo prijavljuju državu da su ugroženi, njima bi dali još bolje uvjete, svjesni da jedino oni mogu glasati za njih i okorjele komunističke njuške.

HOP