Prodaju nam priču o umjetnosti, na tome svi dobro zarade, a u biti se radi o krupnom otpadu

0
2410

Aco Ilić zvan Battista je otvorio sezonu krupnog otpada, odnosno ” umjetnički projekt” kako on to naziva. Koncept ovih glomaznih komada nedefiniranog otpada dio je umjetničke “petoljetke” koju je masno financirao Bandić (zna se, iz našeg džepa), kako bi svoja umjetnička “postignuća” promovirao dekan zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti, gore spomenuti Aco Ilić po zagrebačkim ulicama.
Debilana malo jača… U slučaju da vaše dijete dobro opali glavom ili se razbije na ove ulične prepreke, hoće li iz našeg džepa biti plaćena odšteta?

aco3

aco1

Primjer 2

Prvo prozirni performerski prostakluk i bezobrazluk onoga seljobera Labrovića, a onda vidim i ove tri crte koje je gusar  Lupino urezao na križ kao “umjetnost” kod dežurnog jugopropagandiste Ace… pa što je ovo?
Gdje ste, veliki asovi povijesti umjetnosti, stupovi hrvatske kulture, akademici? Dokad ćete okretati glavu i šutjeti?

labrović piša

labrović pišilabrović komunjara

labrović1

Umjetnost na djelu…

frljic-naopako-333x227

Frljićeva umjetnost-isti rukopis…

Angažiran protiv referenduma…baš sada da zaštiti elitu od naroda Labrović

“Svjetski poznati” krelac performirao opet, naravno kako bi protestirao protiv potpisivanja referenduma. Ne namjeravam ponovno pisati o tom prostaku jer sam to već prije 2 godine napravila i rekla sve.
Komunistički zapišavač…

https://www.hop.com.hr/…/skandal-stankovic-i-hrt-uzdizu-pr…/

labrović ref

Najluđe od svega je što su neki potpisali. Do kada ćemo ove plaćati? Neka izđu na tržište i da vidimo što od toga mogu prodati kao umjetnost…

mag. Ingrid Runtić