Srbi protiv Pupovca: Pravnik Vlahović, novinar Krklješ i radnik Dragić svjedoče da je Pupovca glavni problem hrvatsko-srpskih odnosa!

0
7049

-Iskreno i sam bi spalio taj list i spreman sam to učiniti pred redakcijom, jer mi je dosta huškačke politike “Feralovaca”, koji su svoj propali list sada zamijenili srpskim glasilom u Hrvatskoj. 18 godina sam radio za Tanjug, Večernji i mnoge druge poznate novine u tadašnjoj zemlji, ali ovo što se zove “Novosti” je grozno. Mi Srbi u Hrvatskoj nemamo od tih novina baš nikakve koristi.- rekao je umirovljeni novinar Tanjuga Nikola Krklješ za naš portal. O ovom događaju mediji nisu previše pisali…

krklješkrklješ 2

I danas Nikola smatra Milorada Pupovca glavnim krivcem za loše stanje u zemlji. Baš preko Novosti razvija se srpski ekstremizam koji onda potiče reakciju Hrvata.

dragić

Rade Dragić oženjen Hrvaticom prolazi pakao u pravoslavnom selu, prepunom ekstremista, pretučen je , djeca zlostavljana, mlađoj kćeri lokalni ex terorista prijetio silovanjem.

rade 2

Tražio je pomoć od Pupovca da ga zaštiti od provokacija, pomoć u policiji, ali mreža srpskih ekstremista je prejaka. Nitko ne želi krenuti na srpskog vožda koji se klanja samo svom zločincu Vučiću.

Nenad Vlahović podnio je masu dokaza protiv Milorada Pupovca. Korumpirano sudstvo osudilo je Vlahovića i zaštitilo Pupovca. To je takva sramota da je odurno gledati. I Vlahović tvrdi isto, Pupovac remeti mir i time dobiva enormna sredstva.

-Mene Pupica nikada i nigdje ne spominje.On je svjestan da sam govorio i govorim istinu, on nema snage pripisati svoje nepostojeće teze kako ga klevećem.Svjestan je istine iako je dobio sudske presude, a sve što sam rekao samo je istina.
-Moja izjava da povratak nije uspio niti obnova je istina.
-Da ima propusta koji graniče s veleizdajom , da je isluženi političar i da mora otići, bio  je na okupiranom području 1992, kod braće priznao je i to s vozilom UNPROFORA!
Za sve sam proglašeni krivim i kažnjen novčanom kaznom.
Kako sam ja to njega kleveto ako je istina kleveta, gdje smo kao ljudi?
A  korupcija Tesla banke i to je kleveta i  afera Bankomati ?
Zbog istine mene nema u njegovom Pamfletu!
JADNO BJEDNO TUŽNO I RUŽNO , GADI MI SE KAD GA VIDIM I ČUJEM- napisao je komentar pravnik Nenad Vlahović.

manjine

Jedan bitan detalj, Nenad Vlahović ima i danas ono što je imao 1991. godine, Pupovac ima deset puta više. Na koji način?  I na kraju Vlahović plaća štetu prebogatom Pupovcu! Strašno!

Iz Starog sela na Banovini Srbi su jasno i glasno rekli da nemaju nikakvih problema sa Hrvatima, već sa srpskim ekstremista, pojedinci ih premlaćuju ako nisu dio srpskog ekstremizma.

Pupovcu ova smrdljiva vlast daje enormna sredstva, ali nema novaca pokopati uljudno hrvatskog branitelja!

pokop branitelja

Ili za ovakve umjetnike ima se novaca, koje podržava drug Pupovac;

labrović piša

Bilten Pupovca, ovakvi umjetnici i Novosti su glavni pokretači zla u ovoj zemlji!

novost

DORH je odbacio kazneni progon protiv Novosti. DORH sada progoni podnosioca kaznene prijave D. Keleminca! DORH je odbacio kaznenu prijavu Nenada Vlahovića, čak njih 7 i osudio je sud Vlahovića jer govori istinu! I sve to mi plaćamo, te suce, odvjetnike, policajce, političare! Do kada?

bajić

Pupi i Bajić-zamjenik državnog šarlatana Cvitana 5 metara od prosvjeda mirno ispijaju kavice i zajebavaju narod za naš novac…

HOP