Budale, Bernardićevci i dalje slave izmišljeni rođendan Titu, a političke i medijske budale slave titovog učenika Pupovca

0
11234

Pupovac je nekada bio profesor u kumrovečkoj školi…oni koji su se otišli pokloniti Titu u Kumrovec na izmišljeni rođendan slave iste ideje kao i Pupovac. Oni koji su nekad slavili Tita danas slave Pupovca. Za vrijeme Tita svi direktori jugo-industrije u Hrvatskoj bili su Srbi, svi u medijima glavni bili su Srbi, svi u politici bili su glavni Srbi, upravo taj sustav vraća Pupovac u Hrvatsku.

25.5. okuplja se hrpa budala oko briljantnog spomenika Antuna Augustinčića u Kumrovcu. Tom djelu treba se diviti, ali nažalost taj vrhunski rad kipara Augustinčića napravio je iz jednog debelog lažljivog prasca mit. Čovjek kojem se još uvijek dive primitivci jer je navodno kuhao svinjsku glavu za svoju braću…budale vjeruju i u tu priču. Josip Broz nije se rodio na ovaj datum.

Da vam netko zakasni dva tjedna poslali bi ga u rodni kraj…ovdje hrpa budala slavi rođendan koji je odavno prošao. Znači slave laž.  Hrpa budala i dalje vjeruje da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. Srbi to koriste za svoju propagandu kako bi ovladali Hrvatskom. Srbi su za vrijeme Tita govorili da su ugroženi u Hrvatskoj, a držali su sve pozicije kao i danas. Srbi su urlali da je sve puno ustaša za vrijeme Tita, pa tako i danas. Držali su vlast, drže je i danas. Danas jedino ne moramo kupavati njihov ušljivi Yugo 45, za kojim jedino pate obožavatelji Juge iz Zabranjenog pušenja, koji moraju poticati nostalgiju, jer su za to dobro plaćeni, ali naravno nitko od tih licemjera ne vozi Yugo, što i dalje budale ne primjećuju.

Budale se žale da je bilo u Jugi bolje, a Juga je bila po potencijalu na dnu u Europi.

yugo_3__clanak

juga naša tuga

U Jugi je bilo pet godina kvalitetnog života. I to je sve.

Juga je stalno drobila o Jasenovcu u kojem njihov Tito nikada nije bio. Niti to nikoga previše ne brine. Tito je napravio Jasenovce po cijeloj zemlji.  Goli otok bio jedan od tih Jasenovaca. Danas naši politički budalaši ne odlaze u titov Jasenovac- Goli otok pokloniti se žrtvama. Hrvatska je za vrijeme tog kretena bila jedan veliki logor za progon i istrebljenje Hrvata.

Nastavak njegovog progona Hrvata nastavili su 1991. godine pupovčevi prijatelji; klanja, ubijanja, silovanja i pljačku. Nakon svega oni su danas poštivani, a sin branitelja Bernardić, šef komunista i jugofila otišao se pokloniti Tituna njegov “rođendan”. A što reći, još jedna budala i politički kreten.

Zahvalio je Bernardić Titu u Kumrovcu što je pobio stotine tisuće Hrvata u par dana, što je instalirao četničku srpsku crkvu u Hrvatsku, postavio na sva  vodeća radna mjesta Srbe, što je lažirao broj stradalih u Jasenovcu, zataškao broj stradalih Židova u Srbiji, pobio stotine Hrvata u svijetu, upropastio stogodišnje tvrtke, pokrao svu privatnu imovinu. Nema što, ima patoloških tipova u ovoj zemlji koliko hoćete…Žale za vladarom koji je koristio 68 rezidencija kao komunist i zagovornik radničke partije, ima jahte, brodove, na raspolaganju kao da je iz Monaka i trošio enormne novce na svoju ženu, koja je s njim upravljala i radila sve skupa budalama…

Koja je razlika između Pupovca i Bernardića? Nema je, oni slave zločinca i bore se za ženska prava, prava manjina, prava radnika…pa tko to može vjerovati? Nisu bolji niti predsjednica niti premijer. Ne pada im napamet zabraniti povlađivanju zločincu.  Štoviše sastaju se sa srpskim zločincem Vučićem, podržali su taj srpski ološ da uđe među europske pučane, zločinac i fašista Vučić po procjeni predsjednice je europski političar. Sjetite se koje je gluposti ova tragikomična kradezeovka rekla prije svog izbora;

Najbolje je od svega da narod, prepun budala žali za Jugom, a svi koji vladaju Hrvatskom su isti komunisti iz Juge. I na ljevici i na desnici. Novinari svi redom su bivši komunisti ili u vezi sa njima…Čudimo se da Tito ne ide iz naših glava? Glasanje u Saboru za IK jasno je pokazalo koliko se komunjara nakotilo u Saboru.  Kakvi smo mi to katolici i kakva nam je to crkva kada je stanje svijesti isto kao u titovo vrijeme?

HOP