Nekad napali u Češkoj Madeleine Albright zbog bombardiranja Beograda i proglasili ju fašistkinjom, zaboravili su Vukovar, Škabrnju…danas smo mi fašisti za Srbe

0
5082

Madeleine Albright, američka državna tajnica za vrijeme vladavine Billa Clintona. Na predstavljanju svoje knjige  2012. godine Srbi su kao i svugdje u svijetu došli provocirati i nazivati nekadašnju tajnicu SAD-a fašistkinjom kao što su danas ista ta bagra naziva Hrvate fašistima, a sve ovjekovječuje televizija Niagara, srpskog profitera i niškoristi Novakovića koji je namještao UN-ovim vojnicima na Banovini oružje u kamione i poslije to snimao.

Ove ološi prozivaju SAD-e za fašizam, dok su na drugoj strani pobili tisuće Hrvata i muslimana.

https://novosti.re/vy8wiQxOdARseNwo/kosmetmadlenesi.html

Češki list “Lidove novini” naveo je da su demonstranti iz udruženja “Prijatelji Srba sa Kosova”  u knjižaru „Luksor“ došli s namjerom da provociraju tokom potpisivanja knjige „Praška zima: Osobnaj priča o ratu i sjećanju“, a u kojoj je ona, rođena u Pragu, opisala svoje djetinjstvo u vrijeme Drugog svjetskog rata. Danas Srbi pripisuje slične propagandne metode prema Hrvatskoj. Ojačali su svoje veze svuda po svijetu. Tako i u Češkoj.Događaj je star 6 godina.

 

 

Nedavno je delegacija četnika sa Banovine polagala vijenac u Češkoj. Svake godine Srbi sprječavaju čestitku mega popularne grupe Dire Straits u svezi akcije Oluje.

 

Uglavnom dok naša diplomacija i mediji su pod srpskom šapom mi spavamo, a četnička bagra stvara iz srpskog fašizma borbu za slobodu,  Draža Mihailović postaje antifašista i knjiga o njegovom antifašizmu se nalazi u senatorskoj knjižnici SAD-a. U svijetu četnici sve više postaju popularni. Priča o Jasenovcu diže srpske laži u nebo. Nas kao narod predstavljaju genocidnim, dok već sto godina rade genocid nad svim narodima u svojoj blizini.

Srbi su shvatili kako se to radi, napiše neki opančar knjigu o Srbima, dobije titulu doktora znanosti, knjiga se progura u svijet i laž postane istina. Svuda guraju svoje knjige i lažnu povijest, dok naša tragikomična šoping-diplomacija priređuje izložbe slika…Srbi sve koji misle nešto loše o njima nazivaju fašistima. Kako je svijet jako osjetljiv na riječ fašizam, jasno je da ih se svi klone i oni bez problema šire svoje laži. To je osjetila i državna tajnica SAD-a na svojoj koži. Iskoristili su beločarapaše iz Češke za svoje političke igre.

Naša diplomacija je odavno kapitulirala pred njihovim lažima.

HOP