U Rumunskoj iza brave 600 korumpiranih političara, kod nas svjedok Pupovčeva kriminala plaća Pupovcu 100 000 kuna duševnih boli!

0
13570

Hrvatska je zemlja diktatorskog režima, po uzoru na Južnu Ameriku. Ako si dobar sa vladarom zakon za tebe ne postoji. Hrvatska je zemlja diktature. Diktature zločinačke titove politike. Mediji a to znači zvanična politika stvara kult Tita i opravdanja njegovog režima kroz antifašizam. Time se potpiruje mržnja i kontra politika, što znači podržava se podjela društva. Sve to kreće iz Beograda i vezano je zločinački režim A. Vučića. Njegov glavni klaun za Hrvatsku je Pupovac , kojeg Vučko peder naziva i Pupi. Pupi ima tri glasa u Saboru i sa njima upravlja zemljom, odnosno Hrvatskom upravalja Aca peder i zločinac preko Pupija, brace dvojice četnika.

– Podnio sam 7 kaznenih prijava protiv Pupovca uz obilnu dokumentaciju. Do sada se ništa nije pokrenulo, a koliko znam niti novi šef DORH-a Jelenić nije pokrenuo akciju. Pupovac mirno spava jer HDZ-u trebaju tri glasa Pupovca za vladanje zemljom dobro je zaštičen. Neovisno sudstvo.

S druge strane plaćam jadnom i osiromašenom Pupovcu 21 000 kuna za navodnu klevetu sa svoga ovršenog računa od Milorada Pupovca, presudom krivosuđa u Daruvaru. Nisam bolje prošao niti u Osijeku na sudu! Uz dokumente, dokaze o šteti u državnom proračunu, ja kao jedini branitelj proračuna sada punim proračun obitelji Pupovac. Gotovo pola mirovine odlazi na račun Pupovca i ostaje mi 1100 kuna za život. Znači ako upozoriš na kriminalne radnje ili sumnju na kriminal tada to plaćaš 100 000 tisuća kuna odštete Pupovcu. Vrlo hrabro pravosuđe. Još mi preostaje u ovoj tužbi oko 17000 kuna isplatiti Pupovcu, a ja mu predlažem da uzme i ovih 1100 kuna što mi ostaje da ne bi njegov sin u Rijeci oskudijevao i imao dovoljno za provod.

Ako moj slučaj usporedimo sa Rumunjskom, onda očito treba doći na vlast neka druga ekipa. Kao i u DORH-u. Tamo je jedna žena žena spakirala u zatvor 600 osoba, ovdje nema nitko hrabrosti za akciju. Narodu predlažem da me izabere na izborima, pa da se konačno čuje riječ istine o Pupovcu u Saboru, jer kako sada stvari stoje, krivosuđe ne radi ništa po tome pitanju.

Draženu Jeleniću poručujem da već jednom počne sa istragom oko Pupovca, pa ako odbaci prijave znamo na čemu smo, jer nikako da se pravosuđe pokrene. Od silne brige za Srbe propala je Tesla banka, 20000 oštećenih na terenu van ratnih djelovanja nisu zbrinuti, povratak nije proveden prema njegovim obećanjima i jedino čime nas bombardira Pupovac je svakako njegov kraljevski život i silne tužbe protiv svih koji to primijete.

Medijski jedino HOP portal prati moju kalvariju i Bujica.  Za ostale kao da ne postojim ili ih Pupovac dobro kontrolira, ma koliko se oni dičili slobodom medija ili domoljubljem. – rekao je za naš portal Nenad Vlahović.

HOP