Analiziramo Jutarnji list u zadnjih par dana- napadaju referendum- napadaju NDH- hvale partizane i komuniste

0
2580

 

Ovo su naslovi zadnjih par dana u gotovo odurnom Jutarnjem listu, pokušavaju poništiti rezultate referenduma, braneći ustavna prava naroda koji je jedini divlji u regiji. Može li luđe? U zadnje vrijeme konstantno Srbi u Hrvatskoj provociraju, vrijeđaju i preko srpskih Novosti šire mržnju. U zahvalu za njihova divljanja Jutarnji list preko njih “brani ” stav protiv referenduma, a u stvari brani duboke džepove političkih tajkuna. Pravi tajkunski list.

jut 2

Prvo se pokrenuo kulturni radnik Labrović, koji je sluga hrvatskih  vlasti i kada treba radi cirkuse protiv domoljuba.

labrović piša

Ovo je pravi komunističko-kretenski umjetnik. Umjesto u Vrapče, lik dobiva naslovnice  u Jutarnjem…služi svrsi.

jut4

Drakulić, Smerdel i ekipa brže bolje nas moraju uvjeriti kako potpisima za referendum silujemo demokraciju?Čiju? Tajkuni svih zemalja ujedinite se!

jut 6

Crveniće nas spasiti i sebi napuniti džepove.

jut

Ante Tomić ne može se maknuti dalje od uniforme svoga oca, progoni i progoni Pavelića, pa je sada ovaj politički diletant napisao da je po uzoru na novinarskog šefića Lekovića, smrdilo iz usta po bijelom luku Paveliću koji je po njemu imao trule zube, dok mu nije smetalo kada se Tito  prežderavao u špeku i luku…Naravno da je sve to ponovo izmislio tragikomični pisac koji se zna naći u  kanti govana.

jut 7

Uglavnom Jugosi, Srbi, pupijevci, komunjare su nas spasili nakon što je komunističko-lopovska bagra pobila pola milijuna žena, djece i staraca 1945. godine. Ovo su dubokoumne gluposti Jutarnjeg lista.

HOP