Čitatelj tvrdi da su Jasenovački logoraši za vrijeme Tita odvoženi na rad u sisačku željezaru

0
5476

Jasenovac poslije 2. svjetskog rata

Goldstein: Meni je uopće  gadljivo se tim svinjarijama baviti.I oni su odustali od ove tvrdnje za informbirovce. U Staroj Gradiški, 30 kilometara udaljenoj od Jasenovca, koja je bila dio jasenovačkog logorskog kompleksa za vrijeme Drugog svjetskog rata, kraće vrijeme su 1948. bili internirani informbirovci. I tu je onda došlo do zabune na kojoj su insistirali hrvatski desničari.

Nije bilo ubojstava Hrvata u Jasenovcu poslije rata?

Što se tiče tvrdnje o ubojstvima Hrvata u Jasenovcu od 1945. do 1948, to su gluposti. -tako tvrdi komesar komunističke povijesti.

Hrvoje Klasić s Odsjeka za povijest zagrebačkog Filozofskog fakulteta smatra da je sramotna svaka teza prema kojoj je nakon 1945. godine na području Jasenovca postojao logor za istrebljivanje ljudi.-tvrdi H. Klasić drugi genijalac koji sve zna o Jasenovcu osim naravno istine.

jasjasenovac dokaz

Dokaz da je postojao logor poslije NDH-a i dalje Jasenovački logor. Tko vjeruje u humano postupanje partizana nakon ratnog zločina na Križnom putu u logoru  Jasenovac?

Naš čitatelj tvrdi da je njegov brat vozio logoraše iz Jasenovca za vrijeme vlasti zločinca Tita u Sisak na obnovu sisačke željezare. Sve te činjenice komunistički povjesničari preskaču kao nebitne. Naravno po partijskom zadatku.

HOP