Mamić nahvalio ‘velikog Hrvata’ Hanžekovića kao i predsjednica, policija ‘lovi’ Mamića nakon što je pušten u Hercegovinu

0
6094

Nakon što je zbrisao u Hercegovinu, vjerojatno prema dojavi presude , Zdravkec Mamić je ostao pred novinarskim poslušnicima “zgrožen” presudom 6 leta bajbukane. Slična govorancija kao i kod Todorića kad je zbrisao u London kraj naše policije predvođene Božinovićem. Todorić je zbrisao u London, a Mamić k gospi.

zoran mamić

Prvi je kemijao sa Rusima oko Agrokora, koji je pao u ruske ruke kako je naš portal najavio još u travnju, a drugi je svojom presudom opet zasjenio činjenicu da stara frendica od Karamarka i njegove žene uskoro preuzima Agrokor. Do sada se narod zabavljao inicijativom za referendum, za koju se ne zna hoće li ili neće biti, a sada je presuda Mamiću opet zasjenila činjenicu da su Rusi Agrokorom zavladali i hrvatskim trulim gospodarstvom.

Na presici Mamić je više prodavao demagogiju, vjeru i moral nego je nečime konkretno najavio pobijanje presude. Svako sa imalo mozga može shvatiti kako nas ekipa mulja, krade, radi budalama, a nikome pasti neće ni vlas za glave za sve silne krađe u našoj zemlji.

Mamić je silno nahvalio Hanžekovića na presici, “kako je veliki domoljub”, nešto kao što ga je nahvalila i predsjednica, pa čak je priznao da je pokušao urgirati kod Hanžekovića da ne pišu loše njegovi novinari o njemu…Ali domoljub Hanžeković nije mu mogao pomoći jer nema utjecaj u Jutarnjem listu…ne može luđe…ako je i od Mamića.

Policija se sjurila po cijeloj Hrvatskoj, tjeralice, potraga, nakon što je mirno i bez problema prešao granicu Mamić kraj iste te božinovićeve klape, a korumpirani mediji to su javili kada je Maminjo sigurno koračao po Hercegovini…

HODOČASNIK A NE BJEGUNAC!

Pitamo se hoće li i Bandić kao komunjara zbrisati u Međugorje nakon svoje presude…

HOP