Vijest o preuzimanju Agrokora od strane Migrite Oksane Dvinskykh objavili smo prije 2 mjeseca, sada je potvrđena!

0
13341

13.4. 2018. godine digli smo buru ovim tekstom i dali informaciju koja tek sada izlazi na vidjelo jer je prije dva mjeseca bila odgođena zbog opasne političke situacije;

Direktorica Migrita Oksana Dvinskykh donatorica  HDZ-a, trebala bi stupiti na čelo Agrokora u ponedjeljak, kada Rusi preuzimaju Agrokor.

Zato je skrenuta pozornost sa Istanbulskom konvencijom u javnosti, tvrdi naš izvor iz vlade RH kako bi bio što manji otpor ruskom preuzimanju Agrokora. Putin je dobio ovu bitku i uvjet svog dolaska u Zagreb. Rusi su preuzeli Agrokor i time su naši političari ispunili uvjet dobrih odnosa sa Moskvom i nema prepreke dolasku V. Putina u Zagreb.

Kako do sada taj izvor iz vlade nije davao netočne informacije, ovaj podatak bi trebao biti prava bomba koja će prasnuti u ponedjeljak.  Radi li se o velikoj igri približavanja naroda ruskoj politici preko samog prosvjeda? Činjenica je da su  Rusi uložili najveći novac i time po tržišnim mjerilima postali vlasnici jednog dijela paketa. Hoće li obitelj Karamarko postati najmoćnija obitelj u zemlji?”

https://www.hop.com.hr/2018/04/13/rusi-dolaze-direktorica-migrita-oksana-dvinskykh-donatorica-hdz-a-preuzima-agrokor-u-ponedjeljak/

Bomba nije prasnula prije dva mjeseca jer se pripremao teren, ali je činjenica da smo prvi ovu informaciju objavili kao i sam pad Agrokora prije godinu dana. Zašto nije tada Ruskinja preuzela Agrokor?

https://m.24sata.hr/news/ulazi-u-agrokor-karamarkova-ruska-suradnica-kod-kolinde-576767

Teren je pripreman preko srbo-austrijanskih glasila, kako ne bi ometao popratne radnje. Inicijativa za referendum umirila je narod, jer je  prošla, a Agrokor je bio u trećem planu, pa su Rusi u tišini preuzeli veliki dio Hrvatske.  Tako to radi politčko- medijska ekipa. Tko je bio prije inicijative za referendum kod predsjenice baš tada? Željka Markić. Tko je sada bio kod predsjednice?Migrita Oksana Dvinskykh. 

O tome dva mejseca kasnije piše 24 sata, jer se teren pripremao za ovu situaciju nakon inicijative za referendum.

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/poletajev-najavio-plenkovicu-cijeli-agrokor-prodat-cemo-za-najvise-3-ili-4-godine/7439358/

Novinari pišu po zapovijedi i dokauju vezu korupcije i medija kako bi se pomagalo politici. Na drugoj strani Plenković miče kadrove koji mogu ugroziti njegov podanički položaj prema Francuskoj i EU. Na vlast dolaze ljudi koji nemaju legitimitet. Ovaj refrendum još bi ih lakše počistio.

izbori

izbori t

Pozdina jasna. Jedne drže Ameri, druge Rusi. Tko dobiva sami procijenite… Od domuljuba ni d. Glas narod ni po čemu nije bitan. Sav ovaj kaos oko nas je borba Amera i Rusa, te njihovih hrvatskih slugu. Ameri ne žele primat u gospodarstvu Rusa i preko ekipe koja nema legitimitet ruše sve političke inicijative druge strane. Narod iseljava.

HOP