24 sata laže da vlada nije znala kako Migrita Oksana Dvinskykh preuzima Agrokor- iz vlade prije 2 mjeseca iscurila je ta informacija!

0
13027

Nemalo je iznenađenje i HDZ-ovoj Vladi i javnosti bilo kad je objavljena fotografija posjeta delegacije Sberbanke Zagrebu. U Vladi su Plenkoviću došli drugi čovjek Sberbanka Maksim Poletajev i Sergej Volk, koji u Hrvatskoj vodi sve poslove oko nagodbe. Međutim, u Uredu predsjednice na fotografiji je osvanula i Oksana Dvinski, a za 24sata je potvrđeno da je ona tamo bila kao prva savjetnica Poletajeva. Na toj funkciji je već dvije godine. Promijenila je imidž, obojila kosu, ali ipak ostala prepoznatljiva…

Naš sugovornik koji je poznaje kaže da je njezin utjecaj u Sberbanku velik. – piše gluposti austrijsko-srpski list 24 sata.

13.4. 2018

Direktorica Migrita Oksana Dvinskykh donatorica  HDZ-a, trebala bi stupiti na čelo Agrokora u ponedjeljak, kada Rusi preuzimaju Agrokor.

Zato je skrenuta pozornost sa Istanbulskom konvencijom u javnosti, tvrdi naš izvor iz vlade RH kako bi bio što manji otpor ruskom preuzimanju Agrokora. Putin je dobio ovu bitku i uvjet svog dolaska u Zagreb. Rusi su preuzeli Agrokor i time su naši političari ispunili uvjet dobrih odnosa sa Moskvom i nema prepreke dolasku V. Putina u Zagreb.

Kako do sada taj izvor iz vlade nije davao netočne informacije, ovaj podatak bi trebao biti prava bomba koja će prasnuti u ponedjeljak.  Radi li se o velikoj igri približavanja naroda ruskoj politici preko samog prosvjeda? Činjenica je da su  Rusi uložili najveći novac i time po tržišnim mjerilima postali vlasnici jednog dijela paketa. Hoće li obitelj Karamarko postati najmoćnija obitelj u zemlji?- ovo je novinar Igor Drenjančević objavio 13.4.2018. godine. Danas pametuje 24 sata kako vlada nije znala ovaj podatak?!  Ako je naš urednik tu informaciju znao preko dva mjeseca, po kojoj to logici vlada nije znala tu informaciju, ako je on dobio informaciju uz vlade! Znači vlada ili 24 sata lažu. Ona je trebalaa stupiti na funkciju prije dva mjeseca, ali zbog velikih problema u samom Agrokoru pričekao se završetak inicijative za referendum. Drugim riječima svi su znali.

Rusi dolaze: Direktorica Migrita Oksana Dvinskykh donatorica HDZ-a preuzima Agrokor u ponedjeljak

igor

Igor Drenjančević je  novinar koji je prvi otkrio da je pao Agrokor, dok je Božo Petrov lagao kako raspravljaju o plinu i smanjenju cijene plina. Dok su svi lupetali o cijeni plina, Drenjančević je otkrio istinu, kao i u slučaju ruskog preuzimanja Agrokora.

Ekskluzivno razlog sastanka u vladi: Spin vlade sa cijenom plina ima stvarnu pozadinu u spašavanju Todorića

24 sata je još jednom pokazao kako obmanjuje javnost.

HOP