Jugo-pič*e iz DORH-a nisu uspjele zaustaviti Modrića!

0
5631

Prije ove utakmice sa Argentinom, medijski manipulatori zajedno sa ljudskom žgadijom pokušali su posvađati dalmatince sa reprezentacijom, pa je tako Split osvanuo sa grafitima mržnje prema repki… Lokalni novinarski pokvarenjaci brže bolje su na Dalmatinskom portalu napisali da je ovo stav cijele Dalmacije …

grafiti_jezgra8

MAKARSKA

Da baš i nije tako govori slika iz Makarske, gdje su brodovi glasno trubili kod svakog gola, cijeli grad je ludo navijao za kockaste, pa i žene koje ne razumiju nogomet shvatile su koliko je sve u kockastom. Turisti su sa  čuđenjem gledali i Hrvate i divili se pobjedi nad Argentinom. Englezi, Nijemci, svi su shvaćali koliko je hrvatska reprezentacija jaka. Grad je bio uz svoju zemlju i svoj nogomet. Svi su bili kao jedan. Nisam primijetila da itko mrzi reprezentaciju.- za naš portal izjavila je Ingrid Runtić.

macan

DORH je pokušao srušiti repku optuživši Modrića i Lovrena. Ali posrbice ne kuže mentalni sklop Hrvata, što ih više napadaš to su jači. Inat proradi i kod igrača. Bagra koja radi u pravosuđu ne vidi kada kum od Mesića mulja sa 147 milijuna kuna, ne vidi niti kada zezne državu za 47 milijuna, ali isti ti jugonostalgičari vide Mamića i njegovih famoznih 30 milijuna kuna navodnog duga. DORH-ovi muljatori prozivaju Modrića i Lovrena jer su pola zarade od ugovora dobrovoljno podijelili sa Mamićem. I to je njihov krimen. O kojem trube 24 sata, Jutarnji I Večernji, a budale koje nikada nisu niti pročitale ugovor trube da je Modrić krimialac, kao što su nekada pljuvali po Ivici Kosteliću.

žužić

U utakmici sa Argentinom Modrić je pokazao DORH-ovim muljatorima što misli o njima. Nisu ga zaustavili, već im je svima žačepio usta. Njihove usrane optužbe  pale su na terenu.

HOP