Javio se Bojan iz Prijedora: Još jednom je popljuvao sebe rugajući se Modriću!

0
12301

Bojan iz Prijedora, nekadašnji stanovnik genocidne tvorevine republike SRPSKE, koljača i genocidnih karadžićevih sljedbenika nastavlja dodikovu politiku u Hrvatskoj.

Iako  je sin poginulog novinara Siniše Glavaševića, ovaj lik se ponaša kao sin od Rataka Mladića, pljuje gdje stigne svaki uspjeh Luke Modrića. Isključivo jer vjeruje u komunistički DORH, koji ne zna procesuirati mesićeve kumove, ali zna pritiskati i nanositi ljagu Modriću za ugovor koji je potpuno legalan i normalan.

Da ovaj prijedorski revolucionar zna čitati ugovore manje bi pisao gluposti po društvenim mrežama. Modrić je dobio novac od kluba koji ga je plaćao i može davati svoj novac kome god želi. To njemu i sdepeovskim luftbrenzerima nije jasno.

Kada bi netko vidio kako debilno Glavašević korača ulicom, poput zadnjeg čobana, svatko bi shvatio otkuda njemu frustracija zvana Modrić. Maleni i snažni Modrić izdržao je klanja srpske fašističke stoke u ratu i sada trči milje i milje po travnjacima svijeta, a ovaj gelipter bi se u takvoj situaciji spotakao o prvi busen trave na igralištu. Zato i provodi političke performanse na žrtvi njegova oca, jer da se ne preziva Glavašević- bio bi tek jedan od nebitnih likova iz dodikove državice frustriranih vlaja i kršćana pretvorenih u Srbe…

HOP