Dan Državnosti: SDP-HDZ žele uništenje države bez ispaljenog metka

0
11601
PBZ d.d.
Radnićka 42
10000 Zagreb
N/p gospodin Dinko Lucić predsjednik Uprave
N/p svi članovi uprave
C/o Intesa Sanpaolo S.p.A.
C/o digitalni i tiskani mediji u EU
Poštovani gospodine Lucić i svi članovi Uprave,
ljubazno Vas molim ako bi mi mogli odgovoriti na pitanje kakav je to osjećaj uništiti jednu obitelj, uzeti djeci djetinjstvo i budučnost, iživljavati se nad jednom obitelji pod okriljem dobročiniteljstva, domoljublja, vjere i svega ostaloga. Vi ste vjerojatno na jahti kad ja ovo pišem ali ja nisam ljubomoran čovjek, cijenim i poštujem svakoga tko je sa svojim radom napravio nešto ali imati krvave ruke kako bi samo sebi osigurali luksuz na štetu drugih meni je to teško shvatiti. Kao branitelj u ratu bio sam prisiljen da obranim svoje pucati po drugima(četnicima) i to je imalo svoj cilj ali od poštenih rvatina ne znam kako se boriti jedino kao i protiv četnika…
u išćekivanu Vašeg odgovora primite srdačan pozdrav
U Zagrebu 23.06.2018. godine
Hrvoje Medvarić
Ovako izgleda Hrvatska danas. Slavimo Dan državnosti? Slaviti možemo samo veliku pobjedu Hrvata u ratu. Civila koji su pobijedili vojsku. Slabo naoružani. Uz sve izdajnike koji i danas haraju ovom zemljom.
Država je u rukama srpsko-austrijskog lobija, koji uništava sve ispred sebe i kontrolira medije. Taj lobi godina širi mržnju prema braniteljima. Ne onima koji su se okoristili već stvarnim braniteljima, koji umiru gladni kao branitelj Strnadica u Kutini.  Ima ih na stotine sa takvom pričom, iako postoji ministarstvo branitelja i puno braniteljskih udruga. Postoji i vlada. Ipak branitelji su prošle godine u neviđenom broju napustili ovaj svijet.
Medije drže djeca oficira JNA. Neki Babić, Rašeta, Slavica, Trbović, Stanković, Leković rade iz javnog prostora što žele. Pilsel ovih dana izjavljuje da on ne navija za reprezentaciju u crnim dresovima. Tomić sin oficira JNA svakodnevno nam gadi prostor sprdajući se iz Hrvatske. Rudanica nas naziva žgadijom. Strašno je to sve čitati.
Novine se bave opravdavanjem ratnog zločina kojeg su počinili partizanski ratni zločinci 1945. godine. Srpska crkva otvoreno laže da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. U tome im pomaže i židovska zajednica. Zamislite da jedan bivši terorist Ćulibrk odlazi na obuku u Izrael u svezi istraživanja Jasenovca. Danas taj lik drma hrvatskom kulturom, lažirajući značaj Srba u hrvatskom pravoslavlju.
Jezivo nešto.
Naša kultura plaća filmove koji lažiraju povijest i značaj branitelja. Kada se branitelji dignu i otiđu u prosvjed, pravosuđe brže bolje diže optužnice protiv njih za ratne zločine. Narodu saborski štakori ne priznaju  mogućnost referenduma, predsjednica i premijer slave u Mimari dan vojske Srbije, iste one koja stavlja vijenac na spomenik Draži Mihailoviću i usput daje na raspolaganje dvoranu Lisinski Srbima koji traže autonomiju.
Na Vojnoj Akademiji predaje Jović koji tvrdi da referendum o samostalnosti nije bio legalan, a na Likovnoj  akademiji neki Ilić…Uništavaju nam kulturu, identitet i što je najgore,
smiju nam se u lice. Pupovac vlada državom.
Četnička muzika odzvanja Banovinom, srpski popovi šire četništvo, Vučić i Vulin nas vrijeđaju gdje stignu, a narod izbacuju na ulicu ovrhama i nezaposlenošću naše vlasti.
Što još čekamo? Pobit će nas bez ispaljenog metka.
ćulibrkhribar-i-obuljen
milorad-pupovac-i-furio-radin
pusić

Zagreb, 12.03.2016 - Konferencija za novinare Antifašistièke lige RH povodom prošlotjednih provala - poruka intendantu rijeèkog HNK-a Oliveru Frljiæu. Uz Olivera Frljiæa, o provali je u njegov stan i stan njegove djevojke u Zagrebu, su na konferenciji govorili i Vesna Teršeliè te Zoran Pusiæ. Na slici Zoran Pusiæ i Oliver Frljiæ. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ik

stazić e

glavašević

drek taritaš

pilsel-mesić-400x260

 

Igor Drenjančević
HOP