Policija uklanja transparente o zločinima partizana, maltretira branitelje i dopušta dernek komunjara u Zagrebu!

0
12280

UDBAŠKO KOMUNISTIČKA BANDO NA VLASTI-O KOMU SU SMETALI TRANSPARENTI NA KOJIMA SU OPISANI ZLOČINI KOJE JE POČINILA ZVIJEZDA PETOKRAKA 1945 I 1990 GOD U ŠUMI BREZOVICA?

Božinoviću da li te zvao Burduš ili Pupi, a možda i lignja Josipović? Srami se Plenkoviću.

Tko ti je ministar unutarnjih poslova da ga zove bivši šef Burduš i on postupa po zapovjedi, nas dragovoljce Hrvatska policija popisuje zbog transparenata koji su istiniti, a skup najavljen?

dav
dav

Usred Zagreba vijori se srp i čekić- zvijezda petokraka, a  partizani se ne popisuju od strane policije.

Gamad udbaška, u Brezovici pokušava smrad Marko Krička  ispred branitelja raditi nered, staje s vozilom na cesti i želi izazvati incident dok suvozačica Crvena Barunica lkička gradonačelnica Siska sikće od bijesa na nas.

IMG-d1e03e59b53b77894718a0137af5cc12-V

Poručujem bandi na vlasti nismo se predali 1990. godine zvijezdi petokraki -kokardi , a nećemo ni sada.

Možete vi koalirati sa četnicima i partizanima, nećete dugo, krv hrvatskog  naroda, nas branitelja je temelj hrvatske države. Nikada nećemo izdati našu poginulu braću po oružju iz 1990 godina, sve laži partizanskih smradova razotkrivene su potpuno!

Neka se srame sve braniteljske udruge Sisačko- Moslavačke županije koje su postale svrha same sebi , a pojedini čelnici tih udruga zavukli se po suknju lkićke i ne smeta im njezin poklič “smrt fašizmu”.

Pitam vas tko nas je napao devedestih,  nije  li petokraka; sramite se i laprdajte preko fejsa.

U 12 i 30 prilazi nam djelatnik PP SISAK i govori dečki morate maknuti transparente ili vam moram napisati prijavu.

IMG-5f3c852e5818a4ed88ba7900cdd64a39-V

Dali smo mu osobne te nas je popisao .

Kome smeta istina ;dok smo krvarili za domovinu , stali pred simbol zla petokraku, većina vas na vlasti se školovala po Europi lijepo se odijevala, a mi branitelji diljem naše domovine nekada nismo ni streljiva imali a o odorama da ni ne govorim.

Jedna mladost hrvatske je poginula ili teško izranjavana ,a sada vi zlotvori komadate našu svetinju, dom i domovinu , bog i Hrvatski narod sudit će vam, želim da vam u san svaku noć dolazi slika branitelja ubijenih na Ovčari- Škabrnji- Baćinu -Kostrićima- Petrinji , jer po toj krvi hodate u lakiranim cipelama i lijepim odjelima a moja braća po oružju ginula su u poderanim tenisicama.

Dragovoljac Ivo Vranić Buva Petrinja- otvoreno pismo

IMG-acdfa0e3f927a378934e940cd0cef904-V

 

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/283593/na-obiljezavanju-dana-antifasizma-izvizdan-ministar-pravosudja-zbog-kritiziranja-drzave-nastale-45-te/

HOP