Šerbedžija mlađi nema pojama gdje je 30 milijuna, Šerbedžija stariji uhićen ‘nevin’, vjerojatno je policajac bio ‘ustaša’

0
5354

Danilo Šerbedžije godinama je u bilancama Društva filmskih redatelja potpisivao da novca od reemitiranja nema, a sada se odjednom pojavio! Napominjem, to nije novac Društva redatelja, nego svih onih koji su proizvodili filmove. Sada je dokazano da se radi o desetak milijuna kuna godišnje, a govori se i o 30 milijuna kuna koji su se nakupili, a zapravo – nestali… Čak ni članovi te udruge ne mogu vidjeti vlastita financijska izvješća. Postoje mail Danila Šerbedžije u kojem priznaje da taj novac ipak postoji i u kojem je pokušao obrazložiti da je trošen za potrebe Društva, što je također protuzakonito i kazneno djelo. Šerbedžijina udruga počinila je nekoliko kaznenih djela; prvo je krivotvorila svoje bilance, zatim su novac protupravno trošili, a na kraju se niti ne zna gdje je završio!

Rade Šerbedžija  je prošlog vikenda uhićen u Kaliforniji. Prema navodima TMZ-a, koji su kontaktirali lokalnu policiju, Šerbedžija je uhićen nakon što je primijećen kako automobilom Lexus vrluda ulicama Santa Monice. Nakon zaustavljanja policija je uz Šerbedžiju pronašla napola otvorenu bocu viskija, a glumac je pokazivao očite znakove intoksikacije.

Ali kada Srbin laže, laže sa stilom;

– Nisam počinio nikakav prekršaj, zaustavili su me reda radi. Imao sam 0.8 promila, tri puta su mi radili alkotest. Prepoznali su me policajci, pa su mi dopustili da platim jamčevinu i da izađem iz zatvora- kaže Rade.

Što nije genijalno, lik pijan, a policajci u noći vidovita pa su baš na njegovu vozilu zaključili da nešto ne štima. Rade pošteno vozio slalom, a oni bi Radu privodili. Platio jamčevinu ali ništa nije kriv. Koja je to korupcija. Rade postavi balvan na cestu i proglasi ugroženu oblast.

Sjećate se kada je Rade razočaran Hrvatskom i lovom koju dobiva za svoje predstave odlučio otići? I otišao Rade, umjesto da je ostao i vozio se u pijanom stanju po Hrvatskoj. Tko bi ga kaznio? Ma nitko. Mediji bi tog policajca proglasili ustašom i od svega ništa. Ovako je nadrapao. Nema u SAD Matije Babića, Ante Tomića ili Dežulovića, koje platiš i oni traže ustaše posvuda. Našli bi oni ustašu i tamo…i taj bi ustaša bio kriv za slalom po cesti. 

To je naša elita. O njima sve najbolje, a o Modriću sve najgore…on se ne sjeća kažu oni, ali Rade se svega sjeća. I 0,8 promila…

HOP