Četnik i vijećnik SDSS-a prijetio Hrvatici silovanjem i uznemiravao dijete od 9 godina

0
11623

Nastavljaju se četnička divljanja srpskih ekstremista u Gvozdu. Prije neki dan u posjetu četničkom selu srpskih manijaka Slavskom polju bili su srpski čupavi i masni popovi. Zadržali su se u kući lokalnoj manijaka i vijećnika pupovčevog SDSS-a  Mile Malobabića Becija. Ovaj manijak godinama provocira obitelj Dragić iz vjerski miješanog braka, pravoslavca i katolkinje.

Ovo ljudsko smeće danas je provociralo maloljetno kćer obitelji Dragić. seksualno ju uznemiravalo, prijetilo silovanjem majke. Vjerojatno su mu srpski bradati popovi objasnili kako se ponaša pravoslavni vjernik, pa je ovaj manijak brže bolje krenuo uznemiravati dijete od 9 godina.

U normalnoj državi ovo ljudsko smeće istog trenutka bi završilo u pritvoru, ali kraj policije u Gvozdu sve je moguće. Nezgodno je sada uhititi koalicijskog partnera kradezeu.  Ispašta na kraju dijete od 9 godina nad kojim se iživljava stoka ljudska , bez ikakve zaštite države. Selo četnika Slavsko polje je selo u kojem policija dozvoljava bezakonje jer se boji bradatih sjedih srpskih klošara koji maltretiraju normalne ljude.

  Policija je obavila uvid na uobičajno kretenski način, porazgovarala sa obje strane kao da su u ispovjedaonici, otišla kao da se ništa nije dogodilo, umjesto da je uhitila ovog manijaka, na taj način izolirala od oštećene obitelji, ispitala u postaji, sprovela dijete u socijalnu službu sa roditeljima, kako bi socijalna radnica ustanovila što se dogodilo i uzela izjave od roditelja. U policiji Gvozd kao da rade zadnji kreteni, policija je ostavila u selu oštećene i ovog sileđija da ih ovaj gad još koji puta napadne, a možda i sprovede svoj naum, jer ionako četnici samo znaju silovati. Ovo je teška povreda radne dužnosti od policajke koja je nestručno postupila i tako ugrozila život obitelji Dragić.

Iz ovog sela je i srpski pop koji je bio terorist u ratu blizak Ulemeku Legiji i Jovici Stanišiću, Nikola Malobabić koji sada služi u Korenici i širi četnički otrov među Srbima. Što je najkomičnije od svega , niti je on nit lokalni manijak Galogaža, niti Malobabić Beci Srbin. Svi su kao i razbojnik Miodrag Linta prokleti Vlaji.

HOP