Večernji radi PR kapetanu Draganu pred pravomoćnost presude, a mi objavljujemo dokument o njegovoj krivinji

0
8460

 

kd (1)

-U pritvoru sam 11 godina, devet mjeseci i devet dana, ali sam i dalje optimist – uskoro ću na slobodu”, izjavio je za Večernje novosti Vasiljković iz zatvora u Splitu, gdje čeka odluku Vrhovnog suda Hrvatske po optužbi za ratne zločine protiv ratnih zarobljenika i civilnog stanovništva.

On tvrdi kako su tijekom suđenja “svjedoci dali veoma slabe iskaze”, te da “ništa nije potvrđeno” od onoga što je hrvatsko tužiteljstvo navelo u optužnici po kojoj je nepravomoćno osuđen na 15 godina zatvora. Nema što Večernji list radi odličan PR kapetanu Dragančetu.

Iz prva dva dokumenta vidljivo je da su jedinice pod njegovim zapovjedništvom radile ratne zločine, ubijale civile u zdravstvenim ustanovama, bez kontrole i zbog toga je nadležni za Vojnić dao ostavku.

Radio Knin 31.07.1991.god. “Izlaganje KAPETANA DRAGANA Vasiljkovića na konferenciji za TISAK u SUP-u Knin”

 

 

 

drguljče 2 (1)

Faktičko priznanje u dokumentu da je on bio na tome terenu i dopustio ratne zločine. Pupovčeva odvjetnica Slađana Čanković, hijena nad hijenama, poznata po činjenici da je falsificirala potpise svojih klijenata izvršit će pritisak na Hrvatsku da pusti ovog ratnog zločinca podizanjem tužbe protiv Hrvatske zbog zločina u Dvoru na Uni. O tome je pisao u pupovčevim Novostima S. Kosanović. Ovu laž žele progurati kao istinu i izvršiti pritisak da pusti kapetana Dragančeta. 4o dragovoljaca i domoljuba je ispitala policija u Sisku u svezi toga. Znači i odvjetništvo radi ovaj prljavi posao. Ovim potezima Pupovac je pokazao da štiti kapetana Dragančeta.

On je koalicijski partner Andreja Plenkovića.

Igor Drenjančević

HOP