‘Vasiljkoviću smanjujete kaznu, a Merčepu povećavate kaznu! J*bo vam pas mater!’

0
15427

Dragovoljac dom rata od 16. 10. 1990 godine do 30. 06. 1996. godini  lvo Vranić Buva;

UDBAŠKOM PRAVOSUĐU I IZDAJNICIMA NA VLASTI J*BO VAM PAS MATER SMRDLJIVU -PUŠTATE ČETNIKA DRAGANA VASILJKOVIĆA NA SLOBODU !

UDBAŠKI VRHOVNI SUD NA ČELU SA ĐUROM SESOM SMANJIO JE KAZNU ČETNIKU, A TOMI MERĆEPU,  VLADI MILANKOVIĆU   HRASTOVU- HEROJIMA DOMOVINSKOG RATA POVISIO JE KAZNE -đubrad jedna do kada OVAKO?

Kap. Dragan-Knin-logor,

A vi pojedine pičke braniteljske udruge ne zovete nas branitelje na prosvjed i ne samo na prosvjed , već da tu bandu izdajničku potjeramo u 3pm. Što šutite, koga se bojimo nije ovu Hrvatsku natopio svojom krvi ni Njonjo ni Plenković ni Bošnjaković i drugi izdajnicI iz vlade i Sabora , već mi seljaci ,radnici i hrvatski narod!

Što šute gardijske brigade, specijalne policija?

Jeste se prodali -prokleta je ta kuna ! 555 dana proveo sam u šatoru da maknemo ono smeće Matića. a što sada četnici i Jugoslaveni u koaliciji sa izdajnicima iz HDZ -ea, čast izuzecima, sada šute!

Zašto da pljuju po nama, da prodaju našu krv – ti izdajnici trebaju znati da je taj terorist Vasiljković i njegova četinska horda Davoru Hrnjici iz Sunje zarobljenom policajcu peglala jaja vrućom peglom u Kninskom zatvoru. Pa zar nije dovoljno što je zapovjednica tog istog zatvora bila glavna za dodjelu građevinskog materijala u državnoj agenciji APN-u u Zagrebu na Radničkoj cesti !Sramotno do kada trpjeti ta poniženja , zar smo zato prolili krv? Još četnik kaže tužit će Hrvatsku državu!

Platite mu, dajte mu i jedan dio i Brijuna da četnici budu na okupu, i sve se to događa na očigled nas branitelja, bilo bi najbolje da svi pomremo u najvećoj sramoti ,jer drugo nismo ni zaslužili !Vi prodani predsjednici braniteljskih udruga i ti Dakiću koji u Saboru predstavljaš sam sebe , imate li obraza pogledati svojoj djeci u oči, a posebno roditeljima poginulih i nestalih branitelj ?

Kao dragovoljac i hrvatski vojnik zaklinjem se gdje god vas sretnem , pljunuti ću vam u lice i poručujem vam- NIČIJA DO ZORE NIJE GORJELA !

IVO VRANIĆ BUVA-pismo branitelja

HOP