Vukojević i Vida hrabro su podržali patnju Ukrajinaca koji imaju svoje SAO Krajine i rusku okupaciju

0
8157

Fifa  je izrekla kaznu u visini od 15.000 švicarskih franaka Ognjenu Vukojeviću, uzimajući u obzir njegovu osobnu javnu ispriku te mjere koje je poduzeo Hrvatski nogometni savez. Nakon što Fifa nije kaznila Domagoja Vidu zbog usklika nakon pobjede nad Rusijom ‘Slava Ukrajini’, nadrapao je Vukojević.

Putin je okupirao dio Ukrajine. U Ukrajini provodi srpski scenarij tzv. pobune Rusa protiv režima jer su navodno ugroženi. Borci protiv okupacije Ukrajine koriste ovaj poklič. Zanimljivo da prosrpski mediji u nas ovaj poklič nazivaju pokličem ukrainskih ekstremista.  Isti ti mediji HOS nazivaju fašističkim.

Antife pozdrav ZDS nazivaju fašističkim, baš kao i Rusi pozdrav “Slava Ukrajina” za kojeg tvrde da je iz doba fašističke Ukrajine. Voljeti svoje zemlje je fašizam! Okupacija tuđe zemlje pravda se ugroženošću manjine.

Prema Ukrajini i Hrvatskoj svijet ima isti scenarij. Nazivaju nas  nacionalistima i ustašama kao i ukrainske oslobodioce ekstremistima. Nama izmišljaju 750 000 ubijenih Srba u Jasenovcu, prodaju nam antifašizam, a zapravo su pobili pola milijuna Hrvata nakon svjestkog rata, a prije toga rata Rusi su smaknuli milijune Ukrajinaca. Hrabrost  je pozdraviti Ukrajince , a završila je za naše reprezentativce kobno. Ukrajini treba podrška da se čuje za njihov problem.

Zavladala je opća panika nakon pozdrava Ukrajini naših reprezentativaca. Novinarske kurve već godinama fabriciraju vijesti iz Ukrajine koja je europska Sirija. Ovo je bio hrabar glas podrške pojedinaca. Naša desnica financirana od Rusa o ovom događaju misli isto kao i ljevica. Kada je nama trebala pomoć 1991. godine naši su mediji prozivali svjetski poznate zvijezde “zašto šute!”

Zamislite da je neki poznati sportaš pozdravio  nas na isti način kao što su Vukojević i Vida Ukrajince, kada je srpska bagra klala i ubijala u tzv. Sao Krajini. Svi bi im bili zahvalni. Danas je hrvatska desnica na strani okupatora!  Danas novinari hrabrost dvojice igrača nazivaju skandalom jer se godinama ne znaju izvuči iz Putinove guzice.

U Ukrajini živi dosta bijelih Hrvata. Na karpatima se vije naša zastava. O njima je pisao i Rus Majorov. Putinu nikako ne odgovara spajanje braće Hrvata. Ako niste znali prezimena Gudelj, Špegelj i Tesla su prezimena bijelih Hrvata iz Ukrajine. Jedna od najvećih srpskih podvala je svakako priča kako je Tesla Srbin. To je laž.

bijeli hrvati

Druga podvala je sličnost jezika sa srpskim. Do pojave Vuka Karadžića srpski jezik je bio sličan Bugarskom, da bi ga on u potpunosti kroatizirao. Politički je velika panika kod Rusa da bi se Ukrajina i Hrvatska jače povezale. Ukrajina po veličini u EU je odmah iza Rusije. Putin zna da su Hrvati ratnički narod. Otuda i veliki uspjesi u sportu.

Ruski genocid nad Ukrajincima je strašan. On se i danas provodi i velika je mrlja ruske povijesti, kao i klaonica u Poljskoj koju su Rusi napravili tijekom 2. svjetskog rata. Povijesno Poljska, Ukrajina i Hrvatska imaju zajedničku priču- Bijele Hrvate.

Oni su dio nas i jedini iskreni prijatelji Hrvatske. Naša srbokomunistička diplomacije to svjesno prikriva.

Danas je Ukrajina u svjetskoj medijskoj izolaciji. Rusi ju komadaju. Hrvatska je medijski u okupaciji Austrijanaca i Srba. Slična nam je sudbina namijenjena. S Rusima treba biti korektan a svoje korijene treba poštivati.

Prva zemlja koja je priznala Hrvatsku je Ukrajina.

HOP