Srbija napala četnički folk band da pjeva u čast Oluje

0
3793

Veliki obrat u svezi koncerta vojnog orkestra srpskih terorista sa Banovine pod nazivom Jandrino jato u okolici Vrginmosta na dan Oluje. Nakon naše objave da nastupaju na dan Oluje digle su se neke braniteljske udruge koje su zatražile od čelnika općine i policije da se isti četnički dernek zabrani.

Ali tu nije kraj cirkusa oko ovih srpskih narikača. Sami Srbi iz Srbije napali su četničko selo Slavsko polje u svezi koncerta Jandrinog jata na dan proslave Oluje. Psovke, prijetnje letjele su na sve strane. Nazvali su Srbi iz Srbije ovo poludjele četnike u Slavskom polju da su izdajnici, koji ovim  dernekom zapravo slave i podržavaju Oluju. Ne može luđe, jer ovo su ipak osmislili Srbi.

Jandrino jato, bend za promociju Krajine, četnika i četničije je zatečen ovom situacijom. Pokušavaju objasniti poludjeloj Srbiji da im nije namjera slaviti Oluju, ali sve je prekasno. Naš članak je uzburkao strasti na srpskoj strani i gotovo je užitak gledati koliko budala živi u Srbiji.

Nikada do sada niti jedan četnički band nije slavio Oluju, ali kako vidimo Srbi su se sami pobrinuli da ju proslave svojom glupošću.

HOP