Plenkovićev partner Pupovac podržava u Srbiji govor Vučića o genocidnosti Oluje

0
12438

U Srbiji se skupila velika skupina lažljivaca na današnji dan, a koji su Oluju nazvali genocidnom po Srbe. Među njima je bio i Milorad Pupovac koalicijski partner nesposobnog Plenkovića.  U nastupu je prevladavala retorika o protjerivanju Srba kao u Hitlerovo vrijeme Židova. Koliko je to velika laž najbolje govori snimak u kome Savo Štrbac priznaje kako su Srbi se odlučili za egzodus da bi spasili biološku masu za neki novi sukob sa Hrvatima i ponovni pokušaj otimanja hrvatske grude.

Što se događalo u samoj Hrvatskoj u ratu najbolje je rekao Milan Babić, šef iste te terorističke vlasti, koji priznaje genocid nad Hrvatima i nakon toga se navodno objesio? Pogledajte izbezumljena lica sudaca koji su u čudu kada on to govori jer je očito njegov govor potpuno je suprotan politici ovoga sudišta.

sao krjina

 

 

Što reći na dan proslave Oluje?

Puno će se popiti i pojesti u tu čast. Ratnici će se prisjećati lijepih trenutaka, ali priča o Hrvatskoj nije više Oluja. Mi u Hrvatskoj imamo Oluju srpskog ekstremizma financiranog od hrvatske države. Hrvatska je priča o čovjeku koji je spasio svoju najdražu ženu, ženu koju su prodali roditelji za lijepe kuće i vile, a na kraju ta ga ista žena ostavlja zbog ljudi koji su je upropaštavali. Zašto to čini? Jer ne želi sebi priznat slabost da ju je netko spasio, time bi iskrivila sliku o svojoj neustrašivosti. Tako je i sa našim braniteljima. Njima se ne smije zahvaliti politika kako treba, već ih treba progoniti kako bi se uvećao značaj politike u samoj obrani zemlje. Iste one politike koja je i tada i sada podržavala pupovčev ekstremizam u Hrvatskoj.

Pupovac i u Srbiji Linta žive od Oluje. Da nije bilo Oluje oni sada ne bi imali nikakvu ulogu u životu, ovako oko sebe skupljaju prevarante, narko dilere i budale , koje im vjeruju kako će Srbija biti spašena baš preko politike ove dvojice i zločinca Vučića. Srbija može biti spašena jedino kada svi budu govorili kao Milan Babić. A to znači nikada. Baš kao i ona izgubljena žena iz naše priče koja je prodala svoga spasioca za one koji su je razapeli. I uvijek je to priča o krvi, naciji i obitelji. Malo to ima veze sa čovječnosti. Zle ljude u obitelji i zle ljude u naciji uvijek nažalost pokriva obitelj i nacija, samo kako istina ne bi izašla o zlu na vidjelo, a to je uvijek novi izvor zla i novi izvor sukoba.

Jad ove države i same proslave Oluje prikazuje činjenica kako je Plenkovićev najbliži suradnik i zapravo najbliži izdajnik, Pupovac u samoj vlasti, a danas u Srbiji podržava zločinca Vučića, bliskog suradnika glavnog ubojice iz Škabrnje, Vasilija Vidovića.

Igor Drenjančević

HOP