Policijski banditizam: Policija nezakonito skinula zastavu HOS-a na privatnom posjedu i izgubila sud!

0
12649

Požeška policija je izgubila sud sa građaninom u slučaju kad je potpuno nezakonito upala u privatni posjed, oduzela hrvatsku u hosovu zastavu i prijavila vlasnika prekršajno. Vlasnik je dobio sudski postupak, na koji se policija nije žalila. 

 

S kuće građanina Stanka Dragičevića skinuli su požeški policajci zastavu. Vjerojatno u svom neznanju smatrajući kako je ovo zabranjena ustaška zastava.

hr zastava

Znači li to da požeški policajci pod utjecajem medija smatraju kako je Franjo Tuđman stvorio ustašku državu? Znači li to da je potpuno nevažno bijelo ili prvo crveno polje povijesnog grba osnova za ustašku zastavu ili slovo U? Nevjerojatno da se policijske neznalice bave poviješću umjesto kriminalom u požeškom kraju. Umjesto da se veliki giganti istražuju i zašto radnici mjesecima ne dobivaju plaću, oni se bave proučavanjem hrvatske zastave. Prema jugokomunističkim povijesnim budalaštinama Ban Jelačić je isto bio ustaša, pa je završio njegov spomenik u jednom podrumu.

ustaška 2

Ovo je ustaška zastava i svaka budala vidi razliku i što na zastavi ispred kuće Dragičevića fali kako bi bila ustaška. Ne određuju to mediji, već povijesne činjenice.

policijski zapisnik policijski

Iz ova dva policijska zapisnika jasno se vidi da su policajci prekršili Ustav, nepovredivost doma, privatni posjed, oduzeli s privatnog posjeda tuđu imovinu za koju se baš ničim ne može dokazati da su stvari s kojima je počinjeno neko kazneno djelo i time napravili opasan presedan ugrožavanja osnovnih ljudskih prava, zakona i samog Ustava. 

Oduzimanjem zastave HOS-a i Hrvatske zastave Stanku Dragičeviću bez valjanog zakonskog razloga je zlouporaba položaja i ovlasti policijskih službenika. Pozdrav “Za dom spremni” na sudu je obranjen u slučaju Markeš, Mihajlović i Keleminec, te se ne tretira kao ustaški pozdrav, što znači kako su suci to sudskim odlukama potvrdili, precizno ne postoji niti jedna zakonska stavka gdje piše da je taj pozdrav zabranjen, baš kao što ne piše nigdje da su zastave Hrvatske i HOS-a zabranjene i time su policajci prekršili svoje ovlasti provodeći medijske zapise Jutarnjeg lista ili 24 sata, a što je nedopustivo. U ovom trenutku ovo je opasan prekršaj požeške policije koja umjesto da provodi zakon, provodi partijsku politiku.

Tek u slučaju zabrane ovih oznaka može se provesti takav čin, s nalogom sudskim, ovako postajemo slični komunističkoj Jugoslaviji, koja je provodila novinske progone, a ne zakone države.

HOP