Četnik koji je novinarki gurao pendrek u vaginu trebao je biti dio srpskog kulturnog društva u Petrinji

0
17537

Drago Pilsel je teško napao branitelje zbog ojkanja srpskih društava u Petrinji koje su spriječili branitelji.

Što su zapravo spriječili?

Dolazak srpskog fašiste i teroriste Stanka Čiće u Petrinju, koji je  dio ojkača iz Vrginmosta, čovjeka koji je bosanskoj novinarki gurao pendrek u vaginu, novinarki koja je to htjela svjedočiti pred policijom, ali je cijela stvar zataškana u policiji Vrginmost , a što je dokaz koliko se Srbi bave kulturom u Hrvatskoj.  Ojkači vezani na teroriste trebali su biti kulturna ponuda za Petrinju.

pilsel

-Mara Vilus,Pupavčev trabantu, mi HRVATSKI BRANITELJI BANOVINE ovdje u Petrinji branimo otimanje Zastičene Hrvatske kulturne baštine ,to je Unesco zaštitio ,a ti Maro Pupavče to želiš oteti festivalom Ojkača na jednonacionalnoj osnovi , održati u Petrinji  srpsko ojkanje.

Pozivajući iz Srbije i BiH Srbe da Ojkaju  u Petrinji je smiješno, protiv toga smo mi branitelji i pitamo pred medijima gdje su Hrvatski predstavnici koji su pozvani na taj festival koji njeguju pjesmu ojkalicu, ganga rera. Mara za Rtl Kaze da mi branitelji pozovemo te naše Hrvatske pjevače. A ja pitam Maru tko je organizator festivala, ti si Maro ta da pozivaj a ne mi branitelji. Koliko god ti i Pupovac bili uporni u organiziranju tog festivala Ojkača u Petrinji okupljajući samo Srbe mi branitelji ustrajat ćemo do kraja ako je to Hrvatska Kulturna baština ili će učestvovati i Hrvatski predstavnici na tom festivalu ili neće NITKO , A POGOTOVO IZ SRBIJE I BIH koji nemaju nikakve veze sa tim festivalom , oni neka
u Srbiji i Bih pjevaju,  inače bi ovdje u Petrinji to bio Međunarodni festival Ojkača.

Svi oni koji nas branitelje optužuju da mi branimo Ojkače u Petrinji lažu. Mi ovdje u Petrinji branitelji branimo  ZASTIČENU HRVATSKU BAŠTINU OD SRPSKIH OTIMAČA MARE VILUS I MILORADA PUPAVCA. TO JE ISTINA I DRUGE NEMA.

Svim načinima u okvirima Hrvatskih Zakona to ćemo spriječiti, a jedan korak je već napravljen. Podnijeli smo kaznenu prijavu protiv Mare Vilus zbog lažnih izjava po  medijima- lvo Vranić Buva Petrinja.

Ovaj je komentar  branitelja za otkazivanje ojkača . Treba naglasiti da čak 11 kulturnih društava srpskih van Hrvatske trebalo  nastupiti na ovom festivalu ojkanja. Prema tome ispada da je ojakanje isključivo srpsko. To je naša ministrica kulture dopustila. Ako se radi o strancima; da li je Mara Vilus prijavila te grupe na policiji što je redovni postupak? Naravno da nije. 

Mara Vilus je na konferenciji za novinare blatila Petrinjce i branitelje da su prethodnih godina uništavali vozila tih ojkača iz Srbije. Nije podnijeta niti jedna prijava policiji za uništavanje vozila, pa je na osnovu ove činjenice podnijeta prijava protiv ove Vilus.

Ojkanje u Petrinju nije došlo bez veze. Srbi lokalne zajednice zajedno sa Hrvatima polažu vijence na grobove i spomenike braniteljima i ovim se tzv. ojkanjem želi narušiti međunacionalna situacija. Pupovac nema uporišta u ovom gradu.

HOP