Dodik na skupu sjećanja na srpskog književnika uz zločince ‘Boleta monstruma’ i ostale četnike

0
9044

Kočićev zbor koji se dogodio prošlu nedjelju, nije imao puno veze sa srpskim piscem, jer se na tom skupu na Manjači okupila ekipa vlajskih primitivca, što najbolje govori snimka, tako je na snimci  11 minuti i 13 sekundi ratni zločinac  Boško Vuksan zvani Bole monstrum, ima kaput i kariranu košulju i puši  na snimci. Na  snimci “Banjalučki geto” pogledajte prvih 7 minuta što je radio Hrvatima i muslimanima.

Bole Monstrum je provodio genocid. Sada mirno živi u Banja Luci i dobar je sa Miloradom Dodikom, vlajom kao što je i on sam. Vlaji koji glume Srbe.

U crvenom kombiju tukao je Hrvate za vrijeme rata, odvodio u smrt. Iza svega je stajao Jovica Stanišić , prvi srpski obavještajac.

Drugi  na  snimci kočićevog  skupa četnika je vojni sudac Svetozar Davidović; od 18 – 2 0 minute, isto je provodio politiku diskriminacije Hrvata i muslimana  banjalučkom getu, a  koji danas ima odvjetnički ured u u istom gradu i koji je sad je toliko “dobar” da kad završi imovinsko pravne odnose na štetu iseljenih Hrvata iz Banja Luke čak  donosi  papire u Gvozd naivnim banjalučkim Hrvatima.

HOP