Šprajc se ruga braniteljima jer su zabranili ojkanje srpskim teroristima u Petrinji

0
15530

Zoran Šprajc pravim prezimenom Jovanović pokazao je u svojoj  emisiji propalog spektakla da krv nije voda. Narugao se Jovanović braniteljima jer su zabranili srpske ojkače u Petrinji. Nekada popularni HRT-ov praznitelj flaša, danas je moralna vertikala RTL-a. Dijeli lekcije braniteljim u svezi nastupa kulturno-umjetničkih društava iz Srbije u Petrinji, te lokalnih ojkača iz Vrginmosta.

Jovanović glumi partizanskog Konfucija, a zapravo je očajno loš novinar. Ako je to bio najavljen nastup srpskih ojkača iz naše zemlje u Petrinji, što su na tom skupu ojkača radila kulturno-umjetnička društva iz Srbije i BiH? Jesu li uopće dobili dozvole, jer se radi o stranim državljanima? I ono najvažnije, a što je otkrio HOP portal i podržao branitelj Ivo Vranić, da su neki iz sastava kulturno umjetničkih društava ojkača sa Banovine zapravo srpski “bezbednjaci” i teroristi iz rata protiv Hrvatske…

Na ovoj snimci ojkača iz Vrginmosta pjevaju tri terorista, srpski bezbednjak Stanko Čića, šef terorističke jedinice Pavo Dugošija i visoki dužnosnik SAO Krjine, terorističko-genocidne tvorevine Srba, Vlado Gabrić.

Dvojica od ove trojice već su nastupali u Petrinji na danima srpskih ojkača! I to prijašnjih godina! To naravno  Zoranu Jovanoviću zvanom Šprajc ne smeta. Pupovac želi prijaviti Hrvatsku UNESCO-u zbog zabrane ojkanja srpskih terorista u Petrinji.

HOP