Heroj Banovine: ‘Četnik Bajaga ‘peva’ i u Sisku na poziv komunjarske vlasti

0
13085

buva2

Koncert na dar gradu Sisku od Crvene Barunice ;

Sisčani stiže vam Bajaga. Koncert koji vi plaćate iz svog džepa. Da li ste vi Sisčani zaboravili što se na taj dan 15 .o9. 1991. dogodilo .Ja ga nisam zaboravio; pa da vas podsjetim

-Na taj dan junak obrane grada Siska poveo nas je u osvajanje Raketne baze Žažina gdje ga na pregovorima o predaji baze zarobljavaju , a Šikića puštaju da nam prenese to i da se moramo povući od baze. Povukli smo se jer smo se  bojali sda će Marijana ubiti.

Na dan 15. 09 . 2018 lkička Sisak časti sa Bajagom. A 3. 09. 2018. ista ta lkička u prvoj osvojenoj vojarni u Hrvatskoj Barutana dodjeljuje zahvalnice koje nose ime JUNAKA OBRANE GRADA SISKA MARIJANA CELJAKA , rugajući se svim braniteljima grada Siska.

Zašto to pišem?

15. 09. 2018 .koncert Bajage u Sisku a 16. 09. 1991 moj zapovjednik gine u pokušaju osvajanja RADARSKE BAZE ! Ima li veće  dno od  te lignje lkičke ?

To vam je Sisčani pripremila gradonačelnica i pljunula na tu svetu krv. Poziva Bajagu istog tog koji je pevao u Okupiranom Kninu i pesmom podržavao teroriste i četnike! Nebitno što je pevao tada , niti me zanima. Zanima me okupirani Knin. Tih dana 1991. isti ti pune jame Hrvatskim Braniteljima !

Na taj dan 15. i 16 .09. mi branitelji klanjamo se mućki pobijenim braniteljima u Petrinji. Tim ubojicama  je taj Bajaga pevao u Kninu.

Te Rujanske dane 15 . i 16. 09 1991. nikada nitko od nas branitelja ne smije zaboraviti, taj 15. i 16. 09 . ginu najbolji sinovi Hrvatske !

16. 09 .1991. Marijan Celjak i  branitelji Petrinje. Zar su to Sisak i Sisčani zaboravili, zašto šute udruge branitelja , pa zar su Judine Škude vrjednije od obraza?

Čitam većina puca po fejsu ,a kad ih se pozove da dignemo svoj glas  protiv, stotinu razloga se navodi kako se nema vremena. Udaramo se u prsa “Mi Smo Stvorili Državu “, da jesmo stvorili Ikičkama Miletićima Pupavcima Stazićima i drugima to smo stvorili i prepustili izdajnicima da ju vode pljuju po našoj krvi ,provociraju dovodeći razne Bajage i druge četnike da hodaju Hrvatskom , da pevaju za Ustaške kune.

Sramite se Sisčani koji podržavate dolazak onoga koji je pevao u Kninu podržavajući okupaciju Hrvatske od strane četnika i  JNA bandita,  tog Bajage koji vjerujem podržava i danas te palikuće ubojice i koljače .
Ja lvo Vranić Buva častim vas PESMOM I VIDEOM BORE BAJAGE I CUKIJA UŽIVAJTE!

Ivo Vranić

HOP