Pravosuđe dvije godine drži u ladici predmet četnika koji je napadao djecu!

0
5934

2013 godine susjed Miladin Galogaža napao je moju  djecu i prijetio im ubojstvom, te im psovao ustašku majku i kako više tu neće živjeti, prijetio  je na seoskom putu dok su djeca;  brat i sestra šetali  u okolici Vrginmosta.

2016 godine 25. 11.2016 sud donosi presudu osuđujuću za Galogažu i jedinstvenu kaznu zatvora jedne godine i  dvije godine uvjeta; da ne smije počiniti novo kazneno djelo,  ukoliko počini kazna zatvora će se izvršiti .

Moram napomenuti da isti provocira na isti način  2. 07. 2018 sa svojim traktorom Store ispred kuće moje tako što grubo startuje sa traktorom i namjerno izaziva mene ispred dvorišta , drugi put ponovo u 7 – mom mjesecu 2018 kopa rupu na seoskom  putu,   namjerno pravi štetu u seoskom putu na javnoj površini da bi ja nastradao i vozilo oštetio . Policiju obaviješteva moja supruga,  podnosi imovinsko pravni zahtjev 9. 02. 2017 .u vezi nastalih duševnih i tjelesnih boli i i nastala je šteta u financijskom smislu odvozom djece u Zagreb na preglede i liječenje , sud ništa ne odgovara nama,  supruga šalje požurnicu ponovo i traži odgovor šta se napravilo po njenom zahtjevu 6. 11. 2017. Ponovo  nema odgovora, supruga 15. 06 2018 ponovo šalje požurnicu već drugu po redu,  odgovora nema,  te ovih dana zove sud općinski u Sisku i saznaje da se okrivljenik Galogaža Miladin žalio još 2016. na presudu i službenik u sudu kaže da predmet ponovo vraćen sutkinji na razmatranje i da čekamo kad dođemo na red, da ćemo biti ponovo pozvani !

Čekamo valjda zastaru , a moja djeca imaju trajnu traumu od susjeda i život im je zagorčan, a dotični i dalje uznemiruje nas! Žalosno je da nas nitko nije obavijestio iz suda šta se dešava sa tim predmetom -objasnio nam je svoj slučaj Rade Dragić.

Pravosuđe je još jednom pokazalo koga zapravo štiti. Svaki pravoslavac koji poštuje Hrvatsku prolazi kao Hrvat. Njegovoj djeci se može godinama uništavati život, jer četnik i lički medvjed imaju isti zaštičeni status u pravosuđu. Pravosuđe dvije godine nije taklo slučaj uznemiravanja malodobnika. To je vjerojatno po istanbulskoj konvenciji.

HOP