Srbin (iz Njemačke ) na Banovini urlao da će to opet biti Krajina!

0
1544

-Danas ponovo divljanje lokalnih ekstremnih Srba, odlazim po malu na autobusnu postaju i otiđem na groblje da vidim imam što novo podmetnuto na groblju i imam što vidjeti na grobu mojih roditelja, ponovo izmet ,govno ,obavljena nužda i ispod njihove grobnice leži čovjek potrbuške smotan i auto njemačkih tablica  u blizini, Mercedes,  otvorenih vrata…

Zovem policiju , dok zovem policiju telefonom najednom ustaje čovjek sklupčan kraj grobnice i meni se obraća; “Niđo jeboti bre bog mater Srbine do jučer si pomagao mom ocu sad si pička koja Srbe progoni, znam ja dobro rekli su meni što ti radiš sad Srbima , bre pičko dođi amo, ovo je krajina i to dobro zapamti neće ovo biti tvoja Hrvatska , nego naša mala krajina!

Priđe meni,  a žena utekne u auto , a on mene čapi oko vrata i počne za ruku vući jer kao “da ima sad sa mnom riješiti sve ove probleme”.

Ja mu istrgnem se i  u auto odem, policiju zovnem i kažem što sam sad doživio  policiji na telefon i zamolim ih da dođu policajci na uviđaj.

Čovjeka sam  prepoznao , on živi u Njemačkoj i iz drugog je sela do mog,  zove se Nikola Malobabić zvani Keksi,  već je on pravio probleme i napadao Hrvate iz Bosne.

Njegovom ocu pokojnom pomagao sam u najtežim danima tko i ostalim Srbima iz sela , a danas oni mene napadaju i vrše nužde po grobu mojih roditelja. – napisao nam je pravoslavac Rade Dragić o ponašanju poludjelih Srba.

Srbi kako bi prikrili kriminal i lopovluk u općini pokušavaju provokacijama iseliti obitelj Dragić. Za to koriste pijane babe i četničke traktoriste pobjegle u Njemačku, kao što je ovaj kreten Malobabić. U normalnu zemlju ovakva ološ više ne bi ušla nakon pozivanja na rušenje ustavopravnog poretka. Ali u Hrvatskoj pijani četnički kreteni rade što žele, poglavito u općini Gvozd.

Na primjeru Dragić vidi se koliko SDSS štiti Srbe, a i koliko podržava četništvo. Kradeze od komunjar iz SDP-a podržava četnike iz SDSS-a koji ugrožavaju lojalne građane Hrvatske.

 

HOP