‘Milokrade Pupavac, svjetska lopovčino smjetiti ću te u Remetinec ili Vrapće’

0
13243
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Milokrade, svjetska LOPOVČINO,
Ovog časa 6.9. 2O18 u 07.o5 sati požurio sam da ti uplatom na tvoj račun drp ratu rente za moju istinu, a presudom sudišta usrećim obitelj, jer znam da ti treba da si kupiš burek i nešto pošalješ djeci ; sinu Ognjenu i snajki Vesni u Rijeku i njima za burek.
Ja sam uvijek sirotinju pomagao tako i tebe pomažem zahvaljujući tvojemu “poštenju” i poštenim odlukama suda, jer i ti “pomažeš” Srbe da se imaju s čim vratiti nazad u majčicu Srbiju.
Jadni su jer neznaju da ti to radiš po zadatku da ih u RH bude što manje.

pupov-ozren-slav

ćNajsretniji ćes biti kad ostaneš jedini Srbin u mojoj Domovini Hrvatskoj , ali ja ću ovdje biti da te bezbrižno smjestim na sigurno, a ocijenit ću gdje ćeš biti sigurniji; u REMETINCU ILI U VRAPĆU. ZA SAD ISPUNJAVAŠ UVJETE I ZA JEDAN I DRUGI SMJEŠTAJ.
Grabezljivče bjelosvjetski povedi brigu o kvazisucima u kvazi sudovima Osjeku, Daruvaru , i Pakracu i županijskim u Šibeniku , Splitu ,Vukovaru koji su ti prodali PRESUDE protiv mene za ISTINU KOJU SAM GOVORIO- to dobro znaš.
Njihova imena i presude uskoro ću objavit u nekoliko novinskih i elektronskih subjekata koje ti nisi kupio i ne kontrolišeš ih.
Da li si osigurao utočiste?

pupi

Koliko čujem u Vukovaru gdje ćes biti poslovođa jedne trgovačke tvrtke.Vuče te trgovina; imaš iskustvo u kupoprodaji: presuda, saborskih glasova, manjinskih jadnika zastupnika,ljubavnica,stada krava, traktora, stanova, vila, apartmana, invalidskih mirovina, radnih mjesta BANAKA TESLA Banke,KUNA, DEVIZA ,glasova za EU, Sabor, SNV, SKD Prosvjetu , zgrada…
Kriminalac svjetskih- velicina- a gdje je tajna štednja, milijuni kuna iz proračuna,  gdje su i kome podnosiš izvještaje, da li Andreji Tolnaueru ili nekome drugome?
Milokrade, uživaj u renti, pošalji djeci nešto, pa oni su ti jadni gladni bijedni i nesretni!
ZAISTA IMAJU OCA OD FORMATA !

Nenad Vlahović fb profil